Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 20 Januari 2011

TOLONG UCAP HAPPY BESDAY KAT KAKAK AKU!

Salam.. hari ni 20.1.1985 tarikh lahir kakak aku? jadi hari ni 20.1.2011 nampaknya adalah besday kakak aku yang ke 26! kebetulan sama dengan thaipusam plak? haha jadi aku nak ucapkan happy besday kat kakak aku semoga panjang umur,murah rezeki dan cepat dapat jodoh! sebab kakak aku masih single lagi? Bf pun takde! itulah jual mahal sangat kesian.. ha! kepada pemuda di luar sana kalau nak kenalan dengan kakak aku silakan kerana dia masih single lagi tu... hahaha



Ni anggaplah sebagai kek besday yang babah,mama kasi dan nick kasi kat akak tanda ucapan kami semua tak lupakan besday akak (sedih start 2009 sampai 2011 bila besday akak je mesti akak tak balik)...


P/S=happy besday kat kakak aku NoorNasirah yang sekarang study kat UUM di sintok dengan ucapan "bila nak balik woi? cadang nak makan KFC ni!!!" hahaha (maaf gambar kakak aku takde katanya privasi lagipun muka dia iras-iras Scha Al Yahya! hehe)

15 ulasan:

kiwi berkata...

hepi bsday kakak nik..lawa trikh 2..20.01.2011

rabiatuladawiyah berkata...

selamat hari tua kpd kakak pemilik blog..:)

ANATI SOKI berkata...

happy birthday akak!!
gitau akak ko anat tough kim slm.. wkakakakakka

zaty luvlianncezzz berkata...

aip nick!

tlg nyanyi lgu epy bezday kt dye buley? from me
epy bezday to her!!

ey dh update new n3

sila lah:)

tot tot kecik berkata...

salam..



selamat ulangtahun kelahiran kpd kakak irfan..
semoga sihat2 selaluuu... :)

Farhan Zulhusmi berkata...

happy birthday..... kpd kakak nick....
mcm sape??
scha al yahya??
ok...dapat bayangkan...hehehe

rossoneri berkata...

eppy besday kakak nick,ucapan untuk kakak nick,xpe jangan risau,nanti jodoh akan sampai juga,lepuk je nick ni,kata jual mahal pulak...hek, lelaki yang tak gentleman,kata perempuan jual mahal pulak,hek...

eppy besday..

kimchisu berkata...

happy besday to ur akak ^^

cake betol xde ke..ohohhoo

LovEmoNEy berkata...

happry birthday to kakak irfan.. semoga hidupmu dipenuhi nur hidayah ALLAH... Aminnnn

asliner berkata...

nick..
beli hadiah!
simpan pastue kalau kakak balik bagila..=)

sampaikan salam ulang tahun kelahiran pada kakak nick..

p/s: sedaplah name dye..mesti orangnye cantik..mcm scha al-yahya..=P hehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

wo, hp bday Scha, eh silap... kakak Nick

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

happy besday KAKAK!!!

ferra ferro berkata...

heppy birthday kakak nick . =D

eh,eh sintok kat ne ea ?

dya adriza berkata...

epy bday kakak! semoga panjang umur, murah rezeki dunia akhirat =)..

nk kfc gak! :P hehe

sugar2 kapas strawberry berkata...

happy bday kakak nick irfan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster