Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 19 Januari 2011

ADAKAH ANDA TERFIKIR?

Salam.. hahaha tajuk tak boleh blah betol! aku takde idea nak letak apa? aku pakai letak je nak tahu apa cerita disebalik ni? entahlah korang tengok je la...


1.LEMBU LUTSINAR
kalau lembu jadi lutsinar rupa macam ni la kot bila dorang diperah susu lembu? hehe..


2.LABYRINTH TOILET
tahu tak labyrinth apa? pagar sesat la... hehe agak-agak kalau tandas dorang buat macam ni? macam mana nak buang air nanti? hahaha


3.BAYANG-BAYANG KEMBAR
ha! cuba korang berdiri kat tengah panas tengok bayang korang? lepas tu panggil sorang lagi suruh dia berdiri kaki ke atas tangan ke bawah? jadi tak macam dalam gambar ni? hehehe


4.NATIONAL ANIMAL
gambar ni plak menunjukan haiwan kebangsaan setiap negeri
Australia-Kanggaro
Thailand-Gajah
Africa-Rusa
China-Panda
Jepun??? korang tengok la sendiri gambar haiwan yang besor tu... yang selalu jadi buruan utraman.. hahahaha


5.COOKIES MAKING COOKIES
ini akan berlaku jika biskut buat biskut? kalau masa raya seronok la tak payah susah nak buat kuih raya.. hahaha


6.MATI SEMASA MELAKUKAN BREAKDANCE
macam ni la kot rupa orang yang sedang buat breakdance tetiba mati? hmm...


7.FISH EAT FISH EAT FISH HUMAN EAT ALL
kalau tengah memancing dapat ikan macam ni kan best? tangkap sekali dapat semua sekali..


8.JANGAN TERBANG LAJU
akhir sekali berhati-hati di jalan raya! jangan pandu laju-laju sebab superhero yang terbang terlebih speed pun di saman.. hahaha



P/S=apa motif aku letak semua gambar ni? entahlah aku pakai letak jer? hahahaha.. layan je la? semoga terhibur..!!!

18 ulasan:

Nurul Faezah berkata...

Da trhibur! hak3~ suka yg taman sesat tuh. hak3!

ANATI SOKI berkata...

lg style kalau jepun diorang taruk gmba ultramen.. wakakaka..
indon letak gmbar "spekmata hitam" sbb takot kena laser lg..wakakkaka

si para para berkata...

hehe setiap gambar ada cerita tersendiri...kadang2 boleh buat orang senyum sorang diri...

motifnya sudah terjawab nick.

senydream berkata...

mmg terhibur!

Judiene berkata...

Terhibur beta..hehehe

kiwi berkata...

yg past biskut bwt biskut 2 kiut ^^

cemomoi berkata...

orang tua pesan jangan main dengan bebayang malam2, main dengan setan le tu

Farhan Zulhusmi berkata...

hahaha....ok...
superhero tu...tau polis nak saman larilah...bukan leh kejar...hehehee

zEri sAfEerA berkata...

hahaha :)) suke yg no 7 :)

hacimun berkata...

bab lembu lutsinar tu...memang memalukan kaum lembu.hahaha

mie berkata...

ayoyo!!!
rezeki tu..
sekali pancing dapat banyak

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

suka gambar bayang2 kembar tu...

- zuriey - berkata...

tak terfikir pun..hehe

bungaLily berkata...

smart giler sume pix.hahaha :p

Oasis berkata...

Best2...yg lembu lutsinar tu mmg betul2 membantu dalam industri ternakan negara.

NHazirah berkata...

hahaha. tension aku kalau dapat yg labyrinth tu..buatnya nk tercirit time tu? hahahha

kimchisu berkata...

hahahahah bgs2 ^^

dya adriza berkata...

tandas tu takut3!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster