Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 29 Januari 2011

TENGKORAK KATRUN

Salam... lama jugak aku tak update blog? sebab intenet lembab melanda kat broadband aku ni? aduh... mungkin pakai terlebih limit kot? agaknya la.. tapi!! selamat hari ni normal semula tapi still lambat jugak tapi boleh la aku update? hehe eh! kali ni aku nak letak tengkorak dalam kartun korang tengok.. ingat manusia je ada tengkorak? kartun pun ada tau! hehe









P/S=jadi inilah bahagian dalam kartun? memang agak aneh? pelik-pelik rupanya tulang dorang ni.. hehe (MAAF SEMUA AKU TAK DAPAT NAK DROP KOMEN KAT BLOG KORANG INTENET KURANG MEMUASKAN)

15 ulasan:

Cik_Shiqah berkata...

pndai btol lah siapa yg lkis nih.
mcm2. hahaha ;p

KUREKURE COMEL berkata...

mmg pelik pun...hehehe

IMANSHAH berkata...

ayoo. katun pun ada tengkolak juga ka??nice2

bobiedanbad berkata...

hahaha sgt lawak.

zazaw berkata...

tweety sungguh lucu bahhh

ANATI SOKI berkata...

eheheh.. funny

BENA berkata...

hahaha. comellll jekkk tengkorka tweety tuuuu :)

Nor moscow berkata...

cenggini rupanya...menarik2..

dya adriza berkata...

uish.. takut kot..

mr.syazwan berkata...

tulang ko x nak lak tunjuk ek??

haha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh tengkorakkkkkk itewwwww asal dari pikachu

lukisan pun ade rangka dan tengkorak yerrr

mR.sYaH berkata...

huduhnya tengkorak pikachu..

ferra ferro berkata...

alaaa .. sedihnye tweety bird takde isi !!!

zEri sAfEerA berkata...

alamak. baru taw kartun pon ade tgkorak. huhu

asliner berkata...

tengkorak gamabr ke-4 itu sangat comel! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster