Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 30 Januari 2011

BARANG KEPERLUAN PADA MASA AKAN DATANG

Salam.. kali ni aku nak tunjukan barang keperluan kita seharian tapi yang lebih canggih kiranya ni barang zaman masa depan la,rasanya barang-barang ni mungkin tahun 2020 ada la kot? mungkin la.. nak tengok? silakan..


1.POP CORN MESIN
bila guna alat ni tak payah nak potong jagung lagi cuma kepit dan tolak ke bawah semua jagung tercabut! hehehe


2.KASUT MP3
yang ni plak tak payah nak bawah Mp3 cuma letak CD kat tapak kasut boleh main lagu? hehe


3.BARANG UNTUK PONTENG KERJA
ish.. ish.. ada jugak barang macam ni? nampaknya leboh banyak la orang akan ponteng keje nanti?


4.BUTT SHAPENER
aku tengok pelik je rupa shapener ni? tapi yang pasti budak-budak tak boleh guna hanya untuk kegunaan orang dewasa sahaja.. hehe


5.PISTOL CAMERA
ni plak nampak macam pistol tapi rupanya camera! aku suka camera macam ni sebab hanya guna sebelah tangan je boleh ambik gambar...


6.UNKNWON STUFF
barang ni aku masih mushkil lagi apa bendalah? tapi aku rasa henset dan pistol kot? kiranya 2 in 1 la yang lain-lain aku tak pasti korang agak sendiri la.. hehe


P/S=hmm..agaknya wujud ke barang-barang ni pada masa hadapan? entahlah kalau panjang umur kita boleh la tengok barang-barang canggih di masa hadapan.. hehe

17 ulasan:

zaty luvlianncezzz berkata...

haha...

terbaekkkk pnya barang!!!

Ayuni berkata...

unik, seram n geli....

mr.syazwan berkata...

wah yg jagung tu sgt unik

mira_nas berkata...

yang last tu barang2 penyiasatan kot

mR.sYaH berkata...

mcm xkena je padanannyer.. pistol dgn kamera tu je kot sesuai..

rossoneri berkata...

serius benda alah pop corn tuh mmg boleh buat!kalau dah ada, akulah org pertama beli hakhakh

ferra ferro berkata...

memang terbaikk la kalau ade kasut siap player tu . memang tiap2 hari i pegi jogging ngan kasut tu ! hahaha

asliner berkata...

no satu kompem nak beli
no 2: macam tak sesuai je kalau mp3 kat kasut..abes macam mane kalau nak bersukan..haha

p/s:sangat suke design sharperner tue..hehe

Raji berkata berkata...

butt sharpener
hahaha mcm best jer ;D

si para para berkata...

makin canggih...
makin hebat...
macam macam alat di reka..
untuk kemudahan...
tapi orang susah ramai jugak kan..hehe


nick..ada tag..sila ambik cepat ye.hehe

Cik_Shiqah berkata...

pistol camera tuh gempak kot!
hahaha.

cik sakdi berkata...

haha yg kuning tu menarik..kah3

Hanis Azla berkata...

yg no. 1 tu akak berkenan sgt..

NARDtheNERD berkata...

haha.
but sharpener tu cool okayy..
:))

ieMa ackLes berkata...

terbaek punya barang...
mp3 kt kasut, sume orng boleh dgr nnt....nk pkai earfon pnjng sgt...

dya adriza berkata...

harap sangat wujud. sebab semua best2~

Tanpa Nama berkata...

Quels sont les plugins Wordpress les plus efficaces pour attirer le plus de trafic pertinent et maximiser les ventes de site Web?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster