Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 11 Januari 2011

FILEM 2011 AKU WAJIB TENGOK! TERMASUK KORANG RASANYA

Salam.. kali ni aku nak bagi info lagi tentang filem pada tahun 2011 ni yang aku rasa tertarik bila tengok trailer dia dan sinopsis? hehe jadi aku nak kongsi dengan korang harap korang pun tertarik.. hehe layan...



WAITING FOR FOREVER
filem ni plak cerita pasal 2 orang budak kecil sorang laki dan perempuan kawan baik jugak dorang ni dari kecik sampai ke remaja mana pergi pun berdua je? tapi bila masing-masing dah besar? laki ni pergi melanjutkan pelajaran ke tempat lain bila dia nak pulang ke kampung halaman sebab dah lama dia tak balik kampung,dia tumpang kereta sorang laki dia siap heboh lagi kat laki tu dia kata nak jumpa buah hati dia sembang macam-macam semua pasal kenangan dia masa kecik dulu tu? setelah sampai kat rumah dia terus pergi ke tempat dia selalu lepak dengan kawan dia tu kebetulan terserempak plak dengan kawan perempuan dia masa kecik!

Jadi selepas tu dorang pun berkawan semula tapi! lelaki tu plak mula jatuh hati kat perempuan tu siap luahkan kat perempuan tu! tapi perempuan tu menolak! laki tu kata "dulu masa kecil kita pernah berjanji nak bersama" perempuan tu kata "kita bukan kecil lagi!!" padahal perempuan tu dah ada bf lain,frust giler laki tu mula dia nak pergi dari situ tapi ada saja halangan macam tak bagi dia balik je? jadi laki ni mula berfikir mungkin perempuan tu di takdirkan untuk dia? jadi dia ambik keputusan nak memikat perempuan tersebut! dapat ke tak? korang tengok la sendiri.. (aku suka filem ni!! sinopsis pun best) filem ni bakal ditayangkan pada 04 Feb 2011 klik untuk trailer Waiting For Forever

(dibintangi oleh Jamey Anthony, Rachel Bilson and Nikki Blonsky pengarah plak
James Keach dan bergenre drama dan romantik)


GAIKING
filem ni langsung aku tak jumpa sinopsis sebab baru perancanganuntuk di buat filem ni yang aku tahu macam cerita transformers sebab ada robot kalau korang nak tahu klik trailer filem ni Gaiking


I AM NUMBER FOUR
Filem ni mengisahkan tentang seorang lelaki yang nampak macam orang biasa tapi di adalah Number 4! ha korang mesti pelik kenapa number 4 kan? permulaan cerita ni diberitahu number 1 mati sebab kena cekik? number 2 pun sama kena bunuh masa nak larikan diri? dan sampailah ke number 3! tapi number 4 terselamat dan pergi ke bumi dia nampak macam pelajar biasa je? takde yang pelik pun sehinggalah dia jatuh cinta kat seorang perempuan lawa jugak perempuan tu? haha bila di jatuh cinta kat perempuan tu dia ada kuasa! dan bila dia dah dapat kuasa datang plak 3 orang makhluk asing agaknya? dorang nak bunuh budak ni dan gf dia sekali tapi apabila budak ni hampir teruk di belasah datang plak seorang perempuan! yang ada kuasa macam budak laki ni jugak? budak perempuan itu adalah number 6! siapa sebenarnya perempuan ni? mana plak number 5? saksikanlah cerita ni nantiklik sini untuk trailer I Am Number Four


(filem ini dibintangi Alex Pettyfer, Timothy Olyphant and Dianna Agron dan pengarah plak D.J. Caruso bergenre Action | Sci-Fi nantikan filem ini pada 24 February 2011)



P/S=mana mana? menarik? ada yang teruja tak? ok! insyaallah nanti aku siar lagi filem pada tahun 2011 lagi.. hehe

24 ulasan:

i'm shin... i'm inesen berkata...

chop!! yok tengok cite Waiting For Forever besama sama.. ngee~

Oasis berkata...

Lama dah tak tgk citer romatik cam yg kat poster no 1 tu. Tak sabar nak tunggu

kimchisu berkata...

cam best jek citer waiting 4 forever tu..huuhhu
nk tgk

rossoneri berkata...

waiting for forever tuh kalau jepun ke korea ke buat,mungkin menarik,tapi kalau US buat kisah2 camni,xminat ah..

Amirrah Zawani berkata...

bak tgk lah waiting for forever tu nnti.. mcm best ja :)

black cat berkata...

owhh...gaiking ni mcm best tp yg ak tw diadaptasi dr komik jepun anime...

zEri sAfEerA berkata...

wah... waiting 4 4ever 2 mcm best... akan tengok :)

mr.syazwan berkata...

3 filem ini mcm tak menarik tuk ku pergi menonton je

huhu

ANATI SOKI berkata...

weyh.. sipnopsis cita first tuh best!!

kiwi berkata...

lmbt lg cter ni nk klua..kne tggu dlu la nk tgk..huhu

deena farhana berkata...

suka yg first tu lah..hee:)

Ann berkata...

teruja yg waiting for forever tu...suka filem romantik

cemomoi berkata...

dah pencen tengok movie...

asliner berkata...

cite pertame macam romantik..
mcm tak best..
cite ketige macam best..
nk tgk yg tue..=)

sara berkata...

akhirnya RAchel Bilson yang byk berlakon filem dari Mischa Barton. Adore her

rossoneri berkata...

reply entry:
xkisahlah nick oiii hahaha dun worry lerr

Cik SHiNJU berkata...

Akak nk tgk Waiting 4 Forever tapi pelakon semer x pemes jek..huhuh :D

aiMi =) berkata...

im number 4 n waiting for forever tu cm bes je!! hee

hans berkata...

semua aku tak pernah dengar lagi
hahahaha

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

one2paii berkata...

gua rasa filem I am no 4 tuh cam menarik gak

dya adriza berkata...

uish.. bes nih! kna tgk nih!

abadi romeo berkata...

Aku jarang tengok wayang..harap ada dalam HBO,Cinemax atau Movie Star..tidak..kempunan la aku...

kyo_9 berkata...

semua xde pelakon famous pon ek=

ferra ferro berkata...

nak tengok WFF !!! mesti best kan3 ? x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster