Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 19 Januari 2011

MENANGIS AKU KALAU JADI MACAM NI!

Salam... kali ni aku nak tunjuk situasi aku serius akan menangis bagai nak gila! rasanya terus jadi gila kalau jadi kat aku! sob... sob... termasuk korang jugak rasanya? mesti akan menangis giler babeng punya kalau tengok laptop korang macam gambar bawah ni..










P/S=apa-apapun pesan aku kat korang semua hargailah laptop anda jaga ia sebaik-baiknya keran ia adalah harta paling bernilai.. hehehe

20 ulasan:

Ayuni berkata...

mmg x berlagu....

zaty luvlianncezzz berkata...

bukan takat nanges je

nanges smbil guling2..bngun n smbung nanges balek

wuuuwuu

::FAIZ FARISH:: berkata...

sayangnya

Encik MamaT berkata...

hehe.. mula2 tgk gambar igtkan mende la... haha...

Kaseh berkata...

pergh..pengsann..!

nurkaloi berkata...

kalau PC ade tak?
hehe lalal~~~

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

menangis seadanya...huhuhuhuh

kimchisu berkata...

kalo gini la jadiknya..mmg nangis x berlagu dah..oohho

Hanis Azla berkata...

betullah, klu kena kat lappy kita mmg sedih sangat.. nak beli baru bukannya murah.. hu..hu..

rossoneri berkata...

kejam dgn lappy sendiri hahaha..kalau dengan mouse lagi kejam, especially bila melawat blog2 yg berat dan menyebabkan stuck,terus mouse ini kubaling hahahah

tricksrex berkata...

hoho..
aku ade member sorang
rumet die terpijak laptop die
and screen tu pecah dua
tapi rumet die wat bodoo je
lagi sadiss

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bukan takat menangis ni, meraung dah ...hehehe

mR.sYaH berkata...

woo.. xleh terima.. walau laptop aku ni dah old.. aku still syg dier.. heheh...

eQuRlz berkata...

yg mana lg penting??nset ke laptop? :p

dya adriza berkata...

masa saya accident dulu, mula2 sekali saya pikir nyawa, second handphone, third laptop. 3 bnda ni amt bernilai dlm hdp saya hehe

Oasis berkata...

Ni kesan daripada gempa bumi ke....teruk sangat effectnya. Atau marahkan girlfriend, laptop dihentam.

chemay berkata...

huuuu if laptop jadi cam tuh..
first2 kne marah ngan mak dlu..
kompem =__="

mr.syazwan berkata...

taubat xmau

saya sygkannya

huhu

ANATI SOKI berkata...

kalau jd cmtuh kt anat. asalkan assgnment smua dpt diselamatkan takpe lagi..tapi kalau assgnment pun skali tbakar ngn laptop.. mau rasa nk bunuh diri gak ooo

AkuMuzikFilem berkata...

kalau jadi gini, dapat selamatkan benda2 yang kita simpan dalam tu xpe dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster