Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 3 Januari 2011

MAKHLUK ASING MEYERANG BUMI!!!!

Salam.. ha! entry semalam ramai yang bertanya gambar aku ke yang "Nick Bieber" tu? hehe huh! hmm..entahlah aku pun tak tahu rasa-rasa korang gambar aku ke tu? hahaha ok! lupakan pasal entry lepas kali ni aku nak letak entry pasal ada 1 makhluk yang agak aneh di temui aku pun tak pasti dorang ni manusia ke alien? pelik betol fizikal dorang ni? ha! tulis panjang pun tak guna kita tengok je sama-sama... Jom! layanzz...


Senarai Makhluk Asing Yang Di Temui...


"Twins Head"
agak mengancam jugak dorang ni? haha tapi pelik dorang tengah buat apa? laga kepala? tapi apa motif dorang?? hmm...


"No Entry Head"
ni pun cantik body dia agak mengancam tapi kat kepala tu tak boleh blah kenapa no entry? hmm...


"No Head"
dia ni plak walaupun badan manusia tapi kepala takde!! agak menyeramkan...


"Broom Head"
aku ingatkan ni penyapu tapi ada tangan dan kaki cuma kepala dia plak penyapu? duduk plak dalam keadaan terbalik? apekah dia? penyapu masa depan agaknya...


=Teddy Bear Head"
ni pun pelik tengok dia ni badan sampai kaki memang manusia cuma kepala je jadi teddy bear? atau teddy bear tu dan makan kepala dia?


"Head Wall"
dia pun agak menyeramkan kepala dia takde? atau mungkin kepala dia menembusi dinding tu kot? hehe


"Unknown"
ni aku tak dapat kenal pasti sebab pelik bentuk dia jadi aku namakan dia tak dapat di kenal pasti.. hehe


"Human Centipede"
ni aku namakan dia centipede sebab dia takde kepala? cuma ada kaki empat dah macam binatang jer.. hehe


=jadi jaga-jaga mungkin makhluk asing ni akan ke tempat anda? hahahaha=


P/S=hahaha kejam plak aku ni? ok nanti esok aku letak lagi gambar makhluk asing ni dan aku bagi info lagi apa benda dorang ni sebenarnya... ok! tunggu...

17 ulasan:

zulkbo berkata...

salam Tahun baru 2011 Nick..
semoga terus berjaya dan success
dalam blogging..ermm memang unik
gambar2 tu..

starsyeea berkata...

hehe...pelik la plak...:p
slmt thn baru!

jom berTEPAK HARAPAN at my blog! :)

Epul Azimi berkata...

haha nice pic nick.suka yg takde kepala tuh.:)

cemomoi berkata...

nak kena bagi tau otromen ni

- zuriey - berkata...

makhluk asing? haha..lawak2

ipa faiza~ berkata...

lau la jumpe ni kt tgh jalan.. mg dh larii jauh2..

huhu

Oasis berkata...

unknown tu cam pelik je...

Cik SHiNJU berkata...

Happy New Year dik...
Wish u all the best!
Seram lak gambo last tuh..huhuh

ANATI SOKI berkata...

broomhead tuh lawak weyh

Raji berkata berkata...

hohohoh scarecrow gne teddy bear
mcm best jer tu
;P

eh dh tkar nama blog la
hohoho
igtkan blog sapo la tdi

NARDtheNERD berkata...

semua pelik pelik...
tapi kepala teddy bear tu comell.
:))

mie berkata...

gue teringin nak jupe makluk asing
hehehee

Ieqa Swetluv berkata...

uishh janganla jumpe makhluk asing gaya camni.. keliru sama ada nak pengsan atau gelak guling-guling nanti haha

Cheqna berkata...

hehehe..macam2 gambar kat blog adik ni ye..interesting.

:-)

hans berkata...

yang tak ada kepala tu agak menyeramkan
hahahaha

P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

asliner berkata...

centipede ea? ^_^
gambar ni semua bermotifkan takde kepale sebenar..=)

dya adriza berkata...

pic last sangat seram huhu.. kalau jumpa maybe saya akan parang dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster