Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 10 Januari 2011

BINATANG KE NI?

Salam.. kali ni aku nak tunjuk sikit gambar-gambar yang agak pelik dan kretif! nampak macam binatang tapi! bila di tenung lama-lama korang akan nampak sesuatu!! tak percaya cuba tengok...











P/S=menarik kan? korang tahu tak binatang semua asal dari apa? tak tahu! oklah aku bagitahu semua gambar ni adalah Tangan!!! terkejut tak? kretif kan dorang ni

16 ulasan:

coffeepinkee berkata...

mane dapat pic2 ni ?
cantekk lahh :)

Raji berkata berkata...

hohoh daripada tgn :D
lawa mcm real lak tu

Raji berkata berkata...

hohoho aku ikut update dia ;D
i vote for this~

rossoneri berkata...

yg harimau tu comel je

Cik SHiNJU berkata...

Ahahaha..tangan upenyer..
Kreatif sungguh... :D

cemomoi berkata...

macam pnaah tengok ni

si para para berkata...

mmg gila ah..
boleh buat penyamaran lagi tuh..
boleh kwn ngan heiwan..
dasat tu nick.
kreatif

Oasis berkata...

berapa lama la nak lukis benda tu kat tangan kan...

black cat berkata...

skali tgk da tw tgn...
tp yg gambo rimau n akhir skali 2 cantek...terBaeK r....

zazaw berkata...

HAHAHA .
tuh tangan maknusiaaaaaa

senydream berkata...

mmg kreatif sangt...:)

Hanisah Safian berkata...

woahhh!! tersangatlah coool! :P

hans berkata...

jhahahahahaha
ada jari pada setiap gambar
kreatif lah

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

IMANSHAH berkata...

tersangatlah kreatif

kiwi berkata...

kreatifnye..tgn pn leh jdi cmni ^^

dya adriza berkata...

Yoo! Sangat kreatif dan menambat hati!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster