Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 4 Januari 2011

DAWAI BESI

Salam.. memandangkan intenet aku lembab nak mampus! B*bi punya h*ram J*dah B*rua P*ki!!! huh! maaf terkeluar kata-kata kesat tapi geram giler ni! terbantut aku nak letak gambar banyak-banyak! cis! lahabau betol oleh kerana itu aku letak entry pasal dawai besi je la? tapi! dengan dawai ada orang yang kretif tau! nak tengok? layan gambar di bawah..



Dawai Besi
dengan hanya menggunakan dawai di atas ni ada orang boleh buat macam ni tengok kat bawah...









P/S=hebat kan dorang ni? kalau aku dawai besi ni setahu aku orang buat cuci periuk je tapi dorang ni memang kretif!

21 ulasan:

mardhiah ismail (: berkata...

wauu dari dawai besi yang orang tak pandang teru jadi dawai besi orang tak stop pandanggg ;)

hans berkata...

wah
kreatif gila tu

P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

kekelip berkata...

nampak mengerikan jekk..huhuhuu..

BlueberrY CheesE berkata...

waahhhh kreatifnyer!!

ANATI SOKI berkata...

smrt kot!!!pkir gak cane diorng pintal2 dwai tuh cm tuh

Yellow LEOpard berkata...

hebat2!

one2paii berkata...

haha..luh nie ngah bengang ke ape ker ?bengang2 pun leh tulis entry gambor lagi..?haha..lamo bai gua xmenyinggah blog lu nie

zaty luvlianncezzz berkata...

hehe..agak kreatif dowg nie

hans berkata...

tapi macam menakutkan juga guna dawai buat muka orang nih
rasa seram lak aku tgok pic3 ko letak nih
heheheh

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

rossoneri berkata...

pernah tgk pameran guna dawai besi nih, siap buat bentuk macam2,xtau lah bentuk apa tuh hohooo

asliner berkata...

kreatif! ^_^

Raji berkata berkata...

woahhhh kreatif btol
buat basuh pinggan ni confirm bersih =.=

BENA berkata...

memang kepala otak yang gune dawai besi ni jadi bende gini. memang TERBAEK lah kan . heeee~

qyqa berkata...

gila memang tak dak kojer nak men dgn dawai besi..hahah

dya adriza berkata...

yup sgt kreatif *sambil kelip2 mata teruja..

hehe sabar nick =)

::nuRuLaDHar:: berkata...

besi oh besi..kreatif! =)

Amirrah Zawani berkata...

haaaa, mmg kreatif.. :)

tot tot kecik berkata...

salam..

ooo menarik2..
kreatif btol org2 ni..kalau la fikiran tot sekreatif ni..huhu.. :p

Nurul Ain berkata...

nice!!~

Oasis berkata...

seram lak tgk wajah masing2

black cat berkata...

CANTEEKKKK rrrrr!!!!!!!!!
rser nk blaja jew cra diorg wt benda nih.....feymes 2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster