Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 13 Januari 2011

NGERI! PEREMPUAN MENGANDUNG DI LARANG LIHAT

Salam.. ha! aku dah bagi amaran ye kepada perempuan yang tengah sarat mengandung jangan pandai-pandai nak tengok jugak? nanti jadi apa-apa kat anak korang jangan salahkan aku yer? sebab entry kali ni agak mengerikan! untuk lebih jelas TERLAMPAU NGERI DAN MENAKUTKAN! er.. er.. tak percaya? sila tengok gambar di bawah tapi amaran lagi! jangan tengok tengah malam... hehehehe












P/S=sapa dorang ni? mangsa kemalangan? oh! tidak! orang cacat? eh! bukan la! aliens? hantu? bukan daaa... sebenarnya dorang semua ini adalah manusia biasa tapi telah di mekapkan oleh orang yang giler punya profesional untuk sambutan holloween! macam real kan? hehehe

25 ulasan:

hans berkata...

agak ngeri lah

Review Film : 127 Hours Mengujakan Kerana Ia Adalah Kisah Benar

Tupai Terbang berkata...

wahahaha...semart la...aku nk try gk la mekap cmtu...wekekeke~!!

ferra ferro berkata...

smart gila ! =D

Pendapat Syah berkata...

haha..mcm2 gimik..tp best n kreatif..kot2 kt Malaysia ni ada..lari da kot..

mie berkata...

pic last seronok tgk..
hahaaaa

cik ubi berkata...

artis yg lukis ni terer r..nmpak cam real bai..

kiwi berkata...

oh tidak..sy tgk ngn pantas sbb x sggup nk tgk
p/s:nsib baik x mngndung..sight

IMANSHAH berkata...

tak ngeri..wahaha

Jemari Seni berkata...

Memang ngeri!!! kalau jumpa malam2 harus pingsan!

Kuman Chaos berkata...

fuh.. realistik betul..
kuman "Tornado DAH SIAP!!." Entry

sAsyA berkata...

x mengandung so da tengok
menggerunkan je :D

Cik SHiNJU berkata...

Akak..tgk gambar mula2 tu jer
pastu terus komen..huhuh..ngeri

ANATI SOKI berkata...

weyh!! yg tgn kua kat prot ngndung th.. sumpah geli!

mR.sYaH berkata...

leh wat cerita seram ni..

Yellow LEOpard berkata...

real giler..!

::FAIZ FARISH:: berkata...

no 2 ngan last aku suka

Hanis Azla berkata...

kreatif betul & sgt berseni.. nampak real.

zaty luvlianncezzz berkata...

ngeri sioooooooooooootttttttttttttt

x suke huhu

btw ai nick!

hans berkata...

ada lagi x yg lebih ngeri?
heehe

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

asliner berkata...

i like yg 1 dan yang terakhir..
gempaq gaban..hoho

asliner berkata...

sangat suke ye gambar nie..
extreme..=)

Yuni Aisyah berkata...

siyez nmpk real...takut lak nak tgk..huhu

Oasis berkata...

Mesti ramai rakyat malaysia sakit jantung kalau party holloween di sambut meluas di negara kita ni kan...

Amirrah Zawani berkata...

org tak ngandung pun takmo lihat ni.. serammm =_=

dya adriza berkata...

pic last tu sgt seram!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster