Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 8 Januari 2011

BUKAN SEKADAR GAMBAR

Salam .. kali ni aku nak siar gambar yang boleh menipu korang! kalau tak percaya cuba tengok gambar kat bawah ni kalau di lihat sekali imbas hanya sebuah gambar potret tapi! kalau di perhatikan betol-betol ada sesuatu di sebalik semua gambar di bawah.. tak percaya cuba tengok.. (maaf kalau aku letak gambar ni agak kecil)









P/S=ha! apa korang nampak? masih tak nampak lagi? cuba tengok lagi sekali,aku bagi hints la sikit dalam semua gambar ni kalau korang tengok betol-betol ada gambar orang lain dalam potret ni

23 ulasan:

mera zati M.z berkata...

whoaa sgt mengelirukan mataku,,wawawa XD

Raji berkata berkata...

woahhh sakit mata ak nk cri gmbar dalam gambar nih ;O

zulkbo berkata...

salam nick..
sat gambar
seribu maksud
yang tersirat
dan tersurat...

mardhiah ismail (: berkata...

ish ishhh .

Abu Mansur berkata...

ye la, memang ade gambar lain.

::FAIZ FARISH:: berkata...

kretif la gmbr ni

kiwi berkata...

hebat..mcm mne la pelukis gmbr ni bleyh bwt cmni...klau kiwi mmg x reti la

Lelaki Ini berkata...

sangat amat terlalu kreatif

Ann berkata...

yer la....mmg de yg lain....

Cik_Shiqah berkata...

skali tgok tak prsan. bila perhati betul2 bru nmpak.. wah kreatif diorg nih. huk3

si para para berkata...

ni gambar berdimensi ni..
kalau nk lagi clear kena pakai spek 3D.hehe

cik sakdi berkata...

nick,gambo num 2 xnampak sangat la, hahah maklum la rabun, heheh

Zaiya berkata...

nampak jgk la... efeknya... mata aku krem.

- zuriey - berkata...

kena perhati betul2 baru nampak

hans berkata...

ar ar
ada yang senang jumpa muka orang ada yg susah juga
hehehe

P/S : Saya Akan Merindui Engku Tan Sri Ibrahim Engku Ngah

cemomoi berkata...

kalu tak nampak, umur pendek

zaty luvlianncezzz berkata...

err...nick..
act bwu bergelumang je dalam bidang blog nie.. tag tue ape?
huhu

rossoneri berkata...

suka gambar 1st tuh, yang no 2 tu macam censored je haha

kimchisu berkata...

hahahah hebat ahh
agak lame tok meneliti setiap gambar ^^

Si DauN CeRi berkata...

nampak bnda lain di sebalik gamba2 itu.. rasa mcm main permainan cr barang tersembunyi pulak..ataupun cari gula dlm tepung. ataupun cari guli dlm beras. ok same je. heee

zEri sAfEerA berkata...

menarik :)

dya adriza berkata...

gambar 2 mcm seram~ dan bnda ni mmg boleh buat migrain klu tgk lama2

black cat berkata...

mmg cantek n terbaek r....
tp klu ko yg wt lg gempakz heheheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster