Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 25 Januari 2011

HAIWAN BESI

Salam... ha! mesti korang tertanya-tanya kenapa haiwan besi? haiwan bertukar jadi besi ker? eh! bukan! sebenarnya aku nak tunjukan orang yang kretif buat haiwan dengan besi kebanyakan besi yang terbuang kiranya dorang ni buat kitar semula la dari barang yang terbuang terhasil seni yang menakjubkan! lihat bawah ni...















P/S=menarik kan? kretif betol orang yang buat ni,dan tahniah aku ucapkan kepada yang buat seni beni yang menarik ni... bravo!! hehe

18 ulasan:

mr.syazwan berkata...

rasanya dengan besi terbuang ni boleh x meka wat muka ku erk??

huhu

zaty luvlianncezzz berkata...

menarik2

nick! got new n3

ANATI SOKI berkata...

hehehe.. smart! bleyh guna ka mendalah nih? or display je? wakakka

Aqila Safuan berkata...

ah ah aha haha haha

memang sgt kreatiff..haiii. cembghunyaaaa!!
paling sukaaa ikann ituh!

http://aqilasafuan.blogspot.com/2011/01/kehidupan-syurgawi-ku-di-dunia-kuantan.html

KizZ berkata...

Haha..
Stylo beb haiwan besi ni..
Buat hiasan mesti besh..

Jom sini,
Minum air masak anda jadi sihat dan kuat

KUREKURE COMEL berkata...

nick...real ke tu?kreatif betol...

Judiene berkata...

Macam menatang dalam citer Transformers pon ade jugak aku tengok.
Hahaha!

Ann berkata...

mmg cool ar...kalo jual ni, nk jugak beli wat phiasan...

Amirrah Zawani berkata...

mmg kretif..
drpd buang cam tu je, baik buat benda2 ni kan :D

mR.sYaH berkata...

hahah.. katak besi pun ada..

asliner berkata...

suke yang katak tue! =)

cemomoi berkata...

buat pengintip baguih ni

Raji berkata berkata...

hohoho dpt buat collection kt umah ni best jgak ;D

si para para berkata...

kreatif tu...
tapi rasanya jepun ada buat lalat robot..

tapi hebat manusia tak leh lawan hebat pencipta kita yang ciptakan nyamuk...ciptakan sekecil kecil zarah kepada sebesar besar alam..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

wehhhhh lama aku tak ziarahhh blog ko ni sorry yerrrr...

aku suka kumbang merah tu ayam pun.... nampak abstrak... weehhh katak pun cantik ikan sama cantik... wooooo belalang cute gak ....

Cheqna berkata...

kreatif..tapi sure ke from besi terbuang n bukan drpd besi yg org curi n jual?..hehehe sebab kat tempat akak, penutup besi longkang pun banyak hilang..:-)))

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

cantik...menarik...

dya adriza berkata...

tercabar plak rasanya.. hehehe kena buat 1 nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster