Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 27 Januari 2011

HUTAN MISTERI

Salam.. kali ni aku nak tunjukan hutan yang agak aneh! hutan di 1 tempat di negeri omputih kerana hutan ni terdapat banyak ukiran yang pelik! ada yang berbentuk orang? ada jugak binatang? ada jugak makhluk aneh? dah macam-macam lagi la,memang pelik dan seram giler hutan ni kalau pergi melawat sorang-sorang ha! korang nak tengok apa yang terdapat dalam hutan ni? silakan... (maaf gambar kecik je aku letak sebab kalau letak gambar besar-besar nanti blog aku ni loading lambat)























P/S=seram tak? kalau aku serius! takkan masuk punya hutan ni sebab menyeramkan banyak patung! rasa macam di perhatikan plak... selamat hutan kat malaysia takde macam ni? kalau tak nak camping susah... hehe

33 ulasan:

Sham berkata...

salam kenal...

huaa ini macam pun ada ka...

sAsyA berkata...

confirm xkn masok sorg2
hutn biasa pon x masok sorg inikn pula hutan yg mcm 2, xpe la haahha

BLADE EDGE berkata...

salam...

gmbr yg 1st tu mcm gandalf pulak....

cemomoi berkata...

comel je seni dia

Yellow LEOpard berkata...

hutan mane nih?penoh die letak patong...haha

KUREKURE COMEL berkata...

mina pun sme...dpt la kalo mlm2...lg seram ork...

asliner berkata...

woo..
menakutkan..
tapi ade ukiran yang lawa..=)

PenyairSenja berkata...

wow.....series...tatuttt....

Hanis Azla berkata...

klu masuk ramai2 mmg takkan lepaskan peluang sbb nak tgk semua patung2 unik tu.. tp klu lepas sorang2 mmg akak surrender.. tak tgk pun takpelah.. he..he..

ferra ferro berkata...

tak seram pun ! best lagi ada ! unique la !!! c(=

Amirrah Zawani berkata...

kalau takda pun dah takut nak masuk.. yg ada tu lagi lah takot.. serammm ;|

cAQluF berkata...

uiishh..xde la seram mane...
snap2 pic un 0ke gak hehe..

epaa chenta berkata...

wahhh. menarik !

Nor moscow berkata...

kat mana ni? menarik2..bleh tangkap gambar banyak2..buat kenangan..

mie berkata...

waktu cerah boleh la masuk..
heheeee

- zuriey - berkata...

macam org betul lah..terkejut kalau jumpa dalam hutan

Em's Family berkata...

tak payah masuk hutan, duduk malam2 pun akak dah takut :)

anyway, nak mintak tolong vote kan untuk akak untuk Friso Contest

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. go to

http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?

id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat

http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..

Once again.. Thanks yer
Kak Mira
www.emmira.blogspot.com

BENA berkata...

kalo bena. da bantai menjerit kalo jumpe mende2 gini. hahaha :)

zaty luvlianncezzz berkata...

hutan ape tue??

x nak gi la

takut.huhu

ANATI SOKI berkata...

mcm scary ja.. hehehehe

Hanisah Safian berkata...

serammmmmmmmmmmmmmmmmmm!! o.O"

Raji berkata berkata...

menakutkan btol o.O

cik sakdi berkata...

ala..kalau ade pon,mst ramai suke camping coz leh cuci mate tengok ukiran yang seksi. hehe

senandung semalam berkata...

cnfrm awl2 da reject tp nk msuk pun teringin jgak...
hehehe

sugar2 kapas strawberry berkata...

unik :)

z berkata...

malulah nak masuk utan tuh..heheh -__-"

mR.sYaH berkata...

mmg pelik.. dan agak menyeramkan gaklah..

Farhan Zulhusmi berkata...

hahaha...
kalau di malaysia ada nie....bukan panggil hutan dah...panggil umah hantu...hahhaa

TUKANG KATA berkata...

pelik bin ajaib.

Mahfuzah Husna Zulkifli berkata...

Lari dulu tgk patung2 camni. Tak suka la.... Eh, ni kat mana ek?

Ayin Yusof berkata...

btul ke ada hutan mcm nih??

zaty luvlianncezzz berkata...

salam...nick..

i tag u!!

GA from moscow

dya adriza berkata...

hutan kat mana ni nick. seram kot huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster