Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 31 Januari 2011

TAGGED DARI ZATY

Salam... kali ni aku nak menjawab tag yang di beri pleh Zaty di selalu singgah di blog aku ni? hehe thankz! ha! korang semua sudi-sudilah singgah ke blog dia tau! blog dia pun best! macam-macam ada!! ha! tag yang aku terima adalah seperti berikut... (nanti aku jawab tagged dan award yang seterusnya plak sebab aku dapat banyak jugak award)





1) Bila korang suka tulis entry?
aku selalu tulis entry atas pukul 12 tengah malam masa tu banyak idea sikit dan intenet pun laju.. hehe

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
aku hanya blogworking bila intenet aku laju je kalau intenet low jangan harap la aku nak blogworking.. hehe

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
kalau blog yang menulis dalam bahasa melayu dan bahasa english je aku suka bahasa lain aku tak suka sebab tak paham la... haha

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
ML sapa plak ni? apa-apapun aku cakap nice to meet you..



5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

Kak Nard Nerd
Kak Hanis Asla
Cik Sakdi
Cik Shiqa
Para
Raji
Asliner
Ferra Ferro
Rossoneri
Syah
Mira Nas
Mr Syazwan
Ayuni

alamak! terlebih plak aku tag plak? haha apa-apapun korang ambik je la.. hehe



P/S=thank sebab bagi award ni saya memang suka award dan tagged ni!! eh! psst.. kalau ada kasi la lagi yer? hehe

15 ulasan:

zaty luvlianncezzz berkata...

amboihhh nick..promote kte ea..

hehehe

tenx da amek awrd tue

mR.sYaH berkata...

aku pun kena yerk.. hehe.. nnt klu ada masa aku wat yerk.. hehe..

Raji berkata berkata...

hohohoh blog ak dlm bahasa melayu rojak ;D
suka baca x? xD

thx weh
xsangka aku ni cool xD

si para para berkata...

datang ambik tag..hehe

tenet aku slow ni nick..
tak bayar lagi bil..
nanti aku buat..

tQ.

ferra ferro berkata...

thanks tag ferra . =D

mr.syazwan berkata...

mekaseh ye tag...

kalau tag contest lagi best kot

hahaha

gurau2 je

Hanis Azla berkata...

tq yer tag akak.. nnt akak buat yer...

mira_nas berkata...

ok..aku buat lusa ahh.. malam ni kena update pasal liputan semalam

Nor berkata...

Irfan :sibuk nampak adik kak Nor ni!

asliner berkata...

oyeh..
dapat tagged..=)

Amirrah Zawani berkata...

cakap nice to meet u?? haha!! pk lah tu :D

Tanpa Nama berkata...

Santai je jwpn ko ni

Cik_Shiqah berkata...

wawawa tq! :) nnt saya amek deh!
hehe ;D

rossoneri berkata...

Baikkkkk, InsyaAllah saya buat

dya adriza berkata...

haha sapa ML? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster