Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 11 Januari 2011

FILEM 2011 AKU WAJIB TENGOK! TERMASUK KORANG PUN..

Salam.. kali ni aku nak promosi sikit filem-filem pada tahun 2011 ni aku saja-saja survey tadi nampaknya filem pada tahun 2011 semua hebat-hebat! memang tahun 2011 ni aku rasa semuanya jadi kaki wayang! tak percaya? ok! kali ni aku nak promot sikit filem-filem yang bakal di tayangkan pada 2011 ni nanti...



COMBOY AND ALIENS
Filem ini plak berkisar tentang perkambungan koboi nampak macam biasa tapi jadi luar biasa apabila perkampungan dorang di datangi oleh orang asing! aku pun tak pasti siapa mamat ni sebab mula-mula cerita tiba-tiba dia terbaring kat padang pasir? tiba-tiba muncul macam tu je! Tapi yang ajaibnya ada gelang yang agak pelik di tangan mamat ni!!!! berbentuk sebijik macam jam Ben 10! apabila mamat ni singgah di perkampungan koboi semua orang nak tangkap mamat ni aku pun tak pasti jugak kenapa? haha kemuncak filem ni bermula apabila perkampungan koboi ni di serang oleh makhluk asing semua orang mati dibunuh! tapi keadaan jadi lebih pelik dan hairan apabila jam Ben 10 mamat ni telah menyelamatkan dia dari dibunuh? macam mana tu? nak lagi faham korang tengok je trailer ni Cowboy And Aliens

(filem ini dibintangi oleh pelakon James Bond Daniel Craig, Harrison Ford dan Olivia Wilde pengarah filem ini plak Jon Favreau bergenre Action | Sci-Fi | Thriller | Western nantikan filem ini pada 18 August 2011)



REAL STEEL
Filem ni aku paling suka! sebab filem ni ala-ala transfromer! tapi bezanya filem ni robot dia takdelah besar mana dan yang lagi best lagi! robot tu kita boleh control sendiri! dan kita jugak boleh ajar jugak robot tu! faham tak? adoi.. aku pun tak tahu nak cakap macam mana? aku ringkaskan sinopsis ni nak bagi korang paham cerita ni umpama kita ada robot sorang satu? lepas tu plak kita boleh gunakan robot tu untuk pertandingan? arghh!! aku bab-bab nak explain ni memang agak lembab sikit korang nak lagi faham? tengok sendiri la trailer filem ni Real Steel

(Filem ini di bintangi pelakon X-Men Hugh Jackman dan Evangeline Lilly and Kevin Durand,pengarah plak adalah Shawn Levy dan bergenre Action | Drama | Sci-Fi nantikan filem ini pada 7 October 2011)



VANISHING ON 7TH STREETS
Filem ni seakan-akan filem favoutrite aku (I Am Legend 2007 lakonan will smith) aku memang suka filem I Am Legend sebab filem ni berkisah tentang apabila di bandar raya new york semua manusia hilang! yang tinggal hanya will smith je! bayangkanlah bandar punya besar giler babeng yang ada hanya satu je manusia? pelik kan? kalau mana yang tak tahu cerita tu klik Trailer I Am Legend Tapi cerita Vanish 7th Streets pun berkisar tentang yang sama jugak permulaan cerita ni tentang seorang lelaki yang bangun pagi nak pergi kerja TAPI!! bila turun dari rumah kat jalan raya sunyi jer! tapi bukan kat jalan raya tapi kat seluruh bandar sunyi!!! takde orang yang ada hanyalah baju dan seluar je? manusia semua lenyap macam tu je? kemana manusia semua menghilang? pelik? kalau nak tahu cerita ni macam mana klik ni trailer Vanishing on 7th Streets...

(cerita ni di bintangi pelakon
Hayden Christensen, Thandie Newton and John Leguizamo dan pengarah untuk filem ini adalah Brad Anderson filem ini bergenre Horror | Mystery | Thriller filem ni aku tak pasti bila ditayangkan)



======Ni Baru 3 filem aku letak eh! jangan ingat dah habis ada lagi la next entry insyaallah aku sambung lagi=====



P/S=filem mana jadi pilihan hati korang agaknya? sila-sila jawab je lepas tengok trailer filem-filem ni... hehe

24 ulasan:

mr.syazwan berkata...

real steel mcm best

lmbt lg

arh!

ferra ferro berkata...

cerita namber 3 macam best je !!! =D

mie berkata...

real steel tu nampak cam menarik..
ehheee

dya adriza berkata...

Sangat best! Nick x nk ajak saya tgk wayang ke hahaha:P

kiwi berkata...

mcm best..nk tgk la..hihi

Oasis berkata...

Jangan lupa review filem animasi jugak ok. Dah lama tak tgk kartun ni.

- zuriey - berkata...

best ke semua citer tue..kalau best leh la g tgk nanti..

asliner berkata...

saya nak tengok semua!
i like action movee..=)

Hanis Azla berkata...

rasanya klu kena pilih akak pilih vanishing on 7th street tu.. sbb akak suka genre yg misteri ni.. filem sci-fi ni ada kureng sikit minat nak tgk..

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku nak sgt tgk Khurafat

Cik SHiNJU berkata...

Wah...review filem lagi..
heheh...ni yg best..
boleh plan dr skrg nak p tgk citer pe.. :D

rossoneri berkata...

semua xminat ngeeeeeeee.tapi cite2 macam ni lah, akak ku suka ajak gi tgk wayang..

kamu ditag
http://rosmilanista.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

toyolkiut berkata...

semuanya kena tunggu vcd kuar..
maklum la terengganu mana ada panggung..

man yusoef berkata...

tunggu cerita transformes..haha

Nur Hani berkata...

wahh :) ada date keluar tak :)

cam best je, tapi this year is a busy year xpasti leh g tgk x ? =__="

rossoneri berkata...

reply entry:
giveaway tu macam contest,hadiah giveaway tuh perfume

senydream berkata...

alaa..xder ke creter melayu?..hehe2...

cik sakdi berkata...

autobots transformmm! hehe

eMMe berkata...

peghhh!!lame giler tak tgk wayang, 2011 ni, tgk byk citer2 filem yg menarik, hurm...taktau la, bile la dpt tgk wayang lagikk...salam kenal nickirfan...

TiMmiE berkata...

ok.real steel dah masuk list msti tengok sbb ada hugh jackman.jalan cerita aku tak peduli. :P

biskut berkata...

cowboy aliens dengan barisan pelakon otai seperti 'no country for old men'..ia filem yang aku nantikan jugak..

AngahSayang2314 berkata...

wah macam2 cerita best kan??? angah teringin nak tengok cerita khurafatt tapiiii gugurl tak tahu nak letak mana?????

zaty luvlianncezzz berkata...

taun nie nk tgk cite mlyu..

eh khurafat start tyg dh?

YOUsoF berkata...

Real Steel macam MANTAP je!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster