Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 17 Januari 2011

TERLEBIH PANDAI?

Salam.. kali ni aku nak letak koleksi exam yang di jawab oleh orang di serata dunia! hehe jawapan yang dorang bagi ni memang membuktikan mereka ni "Terlebih Pandai" tak percaya? cuba tengok jawapan yang dorang jawab ni.. hehe















P/S=gelak-gelak jugak tapi hehehehehe aku pun seriusly pernah jawab soalan Akaun aku lukis gambar masked rider! haha (aku masa tu nak drop subjek akaun untuk SPM tapi cikgu tak bagi plak!! jadi masa exam boleh dikatakan 80% kami semua jawab subjek akaun dengan melukis? sebab kebanyakan kami tak minat akaun) pesan aku kepada korang semua kalau subjek yang korang tak minat jangan pandai-pandai ambik? ambik subjek yang korang minat je ok! sebab nanti nak jawab soalan jadi macam ni? hehehehe

23 ulasan:

missSenget berkata...

x tercapai dek akalku...


hahaha..

klu terfikir nk jwp soaln cmni dulu..
mesti mampu mehilangkn tensen ckgu jwp exam..

rossoneri berkata...

lol watch too much cartoon budak2 nih..

even dah masuk U pun,ada je budak2 nih melukis...lecturer mampu gelak je

BENA berkata...

hahahaha sengal jek sorang2 kasi jawapan.

dulu bena lagi bes. dalam sejarah suh bagi maksud jus soli. bena bantai ulas care2 buat JUS . HAHAHAHA :)

zEri sAfEerA berkata...

ya ampun... kalo macam ni la gayanye, boleh sakit jiwa jugak cikgu. hoho ^.^

zaty luvlianncezzz berkata...

aik? mne nick amek ea

psni mmg i jd komentar ttp u lh

MOHD. NASER NOHO berkata...

TAPI,ADA JUGAK SEKOLAH TUH YANG TETAPKAN ALIRAN YANG STUDENT PERLU AMBIL.STUDENT TAK DIBERI PILIHAN UNTUK MEMILIH ALIRAN YANG MEREKA MINAT.LAST2,STUDENT TUH YANG SENGSARA.

nelly berkata...

haha . .pandai nya dia . .

ferra ferro berkata...

hahaha . sengal ubi . tapi dulu paper sejarah , i jawab pasal sejarah hidup i je . nhee~

nOra berkata...

daripada biar kosong baik merapu baru ade seni...har3

kiwi berkata...

haha..klaula math main potong2 je cam sin 2..msti senag..hihi

ANATI SOKI berkata...

weyh!! ni org pnggey kreatif!! wakakakak

Ann berkata...

gmbr last tu..betul lah jawapnnyer. suh cari 'x' kan..bukannyer value 'x'...hehe

Ashiya Mizuki berkata...

hahahahaahaha...
sengal jerk jawapanY.. mase exam dlu pun kalo da xtaw sgt, juz biarkn 0 jerk..xtrcapai dek akal nk jwb cm mrk2 di atas...hehehehe...

paper pun, boleh gelak kuat2..lawak !!!

Fello Ariza berkata...

hahaha..

terbaekkkkk kalo jwb cmnih:P

zazaw berkata...

HAHA
aku jawab soalan LAW
cm tuu laaaa
HAHAHAHAHAHA

Hanis Azla berkata...

kreatif juga sbb ada idea untuk menjawab soalan dgn jawapan yg sebegitu.. he..he..

cemomoi berkata...

pnah kena marah dengan lecture time dia ngajo kita dok melukih

mR.sYaH berkata...

aku selalu lukis2 kat kertas soalan jer.. xprnh lg lukis kat kertas jawapan.. hehe,,

chemay berkata...

ahhahha..
teringat time chemay spm dlu..
jwp fizik tah pape jee..
nasip baek skrg dah x ambil fizik lagi
:)

Jemari Seni berkata...

Suka pic yg last tu...
Jawapan direct to the point muuhahahhahaha...

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahahahahaha klako... hahahahahaha

asliner berkata...

haha..
ntah2 nie semua hasil lukisan nick kot..=)

dya adriza berkata...

tetiba jd tkt plak nk jadi cikgu.. nth pape nth diorg lukis nt huhu.

uiks.. akaun dpt bape? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster