Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 24 Januari 2011

JIKA DUNIA INI TIADA LELAKI LAGI?

Salam.. ha! terkejut tak baca tajuk di atas? huh! kaum lelaki jangan berpakat ramai-ramai nak belasah aku plak? ni bukan entry sindir la tapi ni cuma andaian jika kat dunia ni perempuan je yang tinggal lelaki semua ke planet marikh buat sementara? hehe inilah yang bakal terjadi...


1.BATWOMAN
bila lelaki dah takde semua superhero jadi superheroin.. hehe


2.KASUT SPORT TUMIT TINGGI
kasut sport semua berubah jadi tumit tinggi! hehe


3.METER KERETA BERUBAH JADI EMOSI
kalau dulu kereta ada 10,20 sampai la 100 kan? tapi kalau laki takde semua jadi macam gambar ni kalau tak nampak klik bagi besau..


4.BOWLING FOR GIRL
wa! jadi macam taman bunga la plak? hehe


5.GIRL STATION
wah! siap ada berkaler-kaler lagi.. hehehe


6.STERING MAKE UP

tengok! kat stering kereta pun dorang lekat make up1 hehe


7.WOMEN FOOTPRINT ON THE MOON
ha! tengok! dorang menjejak kaki ke angkasa lepas pun pakai kasut tumit tinggi.. hehe


8.TANDA PEREMPUAN
wah! cantiknyer purple kaler lagi....


9.PLAYSTATION GIRL
PS2 pun bertukar jadi kaler pink! game pun bertukar...


10.PENUKUL DAN SCREWDRIVER
penukul nampak macam kasut tumit tinggi? screwdriver plak macam pisau potong roti jer.. hehe



P/S=nampak macam tak best kan? kalau perempuan je yang mendiami bumi ni? hehe jadi sebab tu tuhan jadikan lelaki dan perempuan sebab kita semua saling memerlukan barulah dapat hasilkan barangan yang menarik seperti hari ini! Jadi Nick Irfan ingin menyeru kepada lelaki hargailah perempuan dan perempuan pun hargailah lelaki kerana walaupun kita berlainan jantina tapi kita semua saling 1 malaysia.... hehe

31 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

cm best....tp...cm xbest pulak....boring...hahaha...bior sme2 ade...baru lengkap kan...kan...tuan blog...

zaty luvlianncezzz berkata...

xmaw! nk ada lelaki

bwu saling melengkapi

xde lelaki means no blogger boy

means no nick?? oh tidak!

Lizzie Yasmin berkata...

aku tak pakai heel... sport shoe aku remain.. hahhaha

Oasis berkata...

Hehe...mesti kaum pompuan tak sabar2 nak tunggu kaum laki ni pupus kan. Kasut sport tumit tinggi. i cant imagine lah...

noraim berkata...

hihi. best jugak :)

Judiene berkata...

Hahahaa.
Habis sume bende nak tukar jadi pompuan.

Ann berkata...

cuba buat lak kalo lelaki jer yg de

::FAIZ FARISH:: berkata...

haha meter ngan stering tak leh blah. klakar

Seimura berkata...

comel gila semua gambar-gambar tu.

paling comel kasut sport tumit tinggi. ngeee.

si para para berkata...

hehe mana la hang dapat gambar gambar ni nick..ada jugak yang comel...
tapi kalau tak ada laki tak best kan..
tak seimbang..betul x..

tot tot kecik berkata...

salam..


uih mendalam sgguh entri ni..yup2 kte perlu saling memahami dan saling hormat menghormati..jgn lelaki dizahirkan sbg ketua tp xpndai meghormati seorg wanita..
yeay..! :)



senyum selaluuu...

hans berkata...

hahhaha
gambar yang 1st tu lawak weih
apa2pun memang dicipta lelaki dan wanita tu berpasangan kan
so, memang xakan terjadi lah benda nih
hehehe

Korang Ada Petua Hilangkan Masalah Bibir Pucat?Kongsikan!

kimchisu berkata...

marilah kita berkempen..
sayangi mereka..ahakss

dya adriza berkata...

wah! hahahaha.. perlu ingat nick, perempuan tak mampu hidup tanpa lelaki sebenarnya. percayalah =)

ijat_asni berkata...

suke sangat gambar meter kereta emosi tu
haha~

Farhan Zulhusmi berkata...

nak marah nie...hehehee
owh....kalau keluangman lak...jadi keluangwomen lah...hehehehe

echah mashuri berkata...

haha..tula..comey dah ALAH buat kite berpasangan:)

ZACK ENTRY berkata...

entry + gambar yang menarik..=)

BENA berkata...

hahahaha toilet bergerak tu cantekkkkk . heehehe :)

mie berkata...

tu dia!!
semuanya girlish..
eheheeeee

Hanis Azla berkata...

stering kereta tu sgt cool.. i like.. he..he..

penaberkala berkata...

kreatif gila imiginasi ko bro,haha
xdpt ka imagine klu perempuan je yg ada kat bumi ni
silap haribulan pen pun bentuk lipstick

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

nasib baik lelaki belum pupus.....

- zuriey - berkata...

kasut sport tumit tinggi? tak sport dahla

ANATI SOKI berkata...

ahahaha.. nice one!! prmpuan dgn emosi mmg tak dpt dipisahkan.. hehehehe

mR.sYaH berkata...

hahah.. sungguh2 tak best.. lelaki dan perempuan saling memerlukan..

m!da BucHuxX berkata...

ini lawak .HAHA . .
mmg hampir menujukkan ciri2 sebenar seorang perempuan .HAHA . . .

Ieqa Swetluv berkata...

kalo semua nya perempuan tak ada lelaki, x best la.. x de tempat nak cuci2 mata huahuahua ;p

Amirrah Zawani berkata...

mcm comel jugak..
pinky2 semua.. haha!!
apa2 pun biar lah ada laki dan perempuan.. baru lah best kan :D

Sunako Nakahara berkata...

Heheheh Katana pun akan jadi kaler pink...

asliner berkata...

tak bestlah kalu semnua perempuan jer..
nanti takde penyambung zuriat..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster