Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 2 Disember 2010

TELUR OH TELUR

Salam.. ha! korang baca tajuk entry jangan pikir benda lain plak! tak baik oh.. sebenarnya aku nak tunjukan dengan telur macam-macam boleh buat eh! ops! maksud aku telur boleh di jadikan macam-macam bentuk! tak paham? aduh! sila paham ok! tak paham lagi? korang tengok la sendiri gambar ni...



seram plak aku tengok kalau pecahkan telur keluar kepala bayi! sah aku takkan makan telur lagi!


ni mesti bayi dalam telur ni bakal menjadi gengster yang kejam! korang tengok la sendiri


ni yang di katakan telur bernyawa! seram plak tengok telur macam ni..


huh! ni mesti ayam gergasi punya telur ni..


Arghh!! telur hidup la!!


ni adalah hasil jika telur ayam di X-Ray! hehe


macam roti ban je sekali pandang rupanya telur kuning? hehe


wah! telur lambang yin and yang! perghh!!! kretif betol sapa yang masak ni..


P/S=semoga terhibur!! ok! dah habis pun pasal telur nanti aku post pasal lain plak?

46 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
memang menarik dan kreatif
betul sapa yang membuatnya
nick..

kiwi berkata...

gmbr yg 1st tue kiut gler ^^

ANATI SOKI berkata...

telur muka org.. giler.. seram kot

Dila is Azie berkata...

lawaks :D

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan..

ni haa..peminat telo dh dtg..hihik..
Akak x kira cantik ke,kreatif ke..dapt ke akak mmg kena ngap punyer.. :P

Fakhrur Razi berkata berkata...

saya nk telur goreng masak yin yang
huahua smart kot

mr.syazwan berkata...

lerr x tau ke ada laa telur bernyawa

nak tahu telur apa??

ermmmm esok ku bagi tau k

hahaha

Afzainizam berkata...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. lagi menyeramkan kalau ade orang yang guna sihir guna telur mcm tuju-tuju dan santau....


Isssssshhhh mintak jauh lahhhh yeeee

akulagadisitu berkata...

heheheh,,kreatifnye,,

rossoneri berkata...

kalaulah boleh masak telur macam tuh

MingMing berkata...

scary nye...huhu..

tyqa hunny berkata...

salam ,
gmbaq first skli ,
kiutt gilew !

Nurul Ain berkata...

menarik!!~

(^.^)

mR.sYaH berkata...

wah mmmg menarik betul.. kreatif!

mie berkata...

fuyoo!!
menarik telor2 ni..

- zuriey - berkata...

macam2 diorang ni..memang tak tercapai akalku

Munirah Ismail berkata...

walaweh edit terbaik kot! :D:D:D

SENORITA ZATY berkata...

sedap makan dengan kicap , huhuuh

hans berkata...

hahahaha
gambar last tu kreatif

P/S : Lu Langsi Lu Mati

P/S : Review Filem : Ngangkung Boleh Tahanlah & Kutipan Filem 2 Alam Berapa Juta?

ainakhani berkata...

best !

ade gamba lagi kiut x?

Azza Zahra. berkata...

Kreatif. Seram lar
tgk telur mcm hantu putih
tuh.

P/s: nick, nak tukar link.
http://nurazzazahrabloglists.blogspot.com

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=sy la... hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=hehehe

NICK IRFAN berkata...

anati=huh! kenapa plak?

NICK IRFAN berkata...

dilla=haha

NICK IRFAN berkata...

yun=akak pun ske telur? sy pun ske jgk tambah2 telur mata kerbau!

NICK IRFAN berkata...

raji=mmg smart pun... hebat!

NICK IRFAN berkata...

wan=telur apa plak tu?

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=amin.. minta di jauhkan...

NICK IRFAN berkata...

rooso=nape plak?

NICK IRFAN berkata...

ming2= hehe

NICK IRFAN berkata...

tqa=kiut ke?

NICK IRFAN berkata...

nurul ain-thnkz!

NICK IRFAN berkata...

syah=btol3...

NICK IRFAN berkata...

mie=haha

NICK IRFAN berkata...

zuriey=hahha

NICK IRFAN berkata...

munirah=hehe

NICK IRFAN berkata...

zaty=hahaha btol2....

NICK IRFAN berkata...

hans=hehe

NICK IRFAN berkata...

aini=ada! tunggu..

NICK IRFAN berkata...

azza=tukar link????

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

annfrendly berkata...

telur yang macam roti ban tu,... besarnya.. telur burung unta ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=heheh btol tu...

asliner berkata...

bnyknyer terlepas gmbr2 yang menarik kat belog nick nie..huhu

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehehe xpe2 nnt tgk2 la balik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster