Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 23 Disember 2010

AWAN YANG MENAKUTKAN

Salam.. kali ni aku nak letak gambar mengenai awan plak! tapi bukan awan biasa tapi awan yang agak aneh lagi menakutkan ha! kalau tak percaya sila tengok ni... layan...










P/S=selamat di malaysia awan semua cantik-cantik kalau adalah awan macam ni agak menyeramkan jugak aku nak keluar rumah.. hehehe

36 ulasan:

Shaheila Malek berkata...

Cantik juga..mcm di edit..har2...

sara berkata...

tapi sebenarnya amazing! cantik sgt awan2 tu.

BlueberrY CheesE berkata...

Subhanallah..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

cantik dan ngeri pun ada..Subhanallah.

Judiene berkata...

Pic no. 2 tu cm cantik gak, but scary at the same time.
And the rest, creepy!
Huhuhu~~

rossoneri berkata...

Masa kat hostel dulu,bilik kita kat atas sekali, boleh nampak awan, lawa..macam2 bentuk ada..siap ada bentuk dinosour lagi

kimchisu berkata...

hhahaah sumer tu ciptaan tuhan..
subhanallah

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

mengerikan

Ann berkata...

nmpak real.........gmbr awan biru kt pdg tu cantik

iKhRam berkata...

ni awan yang betul2 ker.. atau COBAAN..
hahaha

iQapiQa berkata...

nice pic..1st pic seram..

asliner berkata...

wah..
taufan tornado..
taufan el-nino..
taufan..
segale taufan..
hoho

Oasis berkata...

Tapi ada awan yang Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴͡ cantek..

hans berkata...

gambar no 3 tu best

P/S : Kenapa Kau Pakai Baju Warna Merah Nih? Kau Tak Takut Dengan Si Connie Ker?

ANATI SOKI berkata...

teknik photog tuh amek gmba smart doowh... style kot gmba2 ni

sugar2 kapas strawberry berkata...

photoshop semata2..but nice :)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

hmmmmmm ngeri kalau betul2....

NICK IRFAN berkata...

shaeila=hehehe

NICK IRFAN berkata...

sara=hehe

NICK IRFAN berkata...

blue=btol3...

NICK IRFAN berkata...

elisme=hehhe

NICK IRFAN berkata...

judine=hehe

NICK IRFAN berkata...

rosso=wah! mcm mana boleh nampak tu? ajaib la

NICK IRFAN berkata...

wan=fuyooo!! hahaa

NICK IRFAN berkata...

ann=btol3...

NICK IRFAN berkata...

ikram=dugaan kot?> hahaha

NICK IRFAN berkata...

iqapica=hehehe

NICK IRFAN berkata...

asliner=huh! hehehe

NICK IRFAN berkata...

oasis=hehehe

NICK IRFAN berkata...

hans=hehe

NICK IRFAN berkata...

anat=btol tu...

NICK IRFAN berkata...

strawaberry=mcm mne thu?

NICK IRFAN berkata...

alimaz=hehehe

NICK IRFAN berkata...

thnkz smua!

dya adriza berkata...

ada lagi yg seram.. search google, lepas tu buat part 2 hehe

NICK IRFAN berkata...

dya=ok2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster