Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 22 Disember 2010

AWARD DARI FYEZRAHMAN,SYAZANA,CEMOMOI DAN ONE2PAI

Salam.. aku ingatkan takde award dah aku dapat? tapi aku check bookmark tadi ada banyak plak? hehe ha! kali ni aku nak letak award yang aku dapat dari blogger! jangan jeles yer.. hahaha


AWARD DARI ONE2PAI


1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang
macam mana nak jumpa orang bunian? hahaha

2. Apakah nama samaran anda ??
NICK IRFAN,NICK,IRFAN,FUN,EPAN DAN PAN ASIAN

3. Senaraikan 3 nama yang anda sayang ..?
Mak,ayah dan kakak

4. Panggilan untuk si dia ??
erkk.. aku single! lalala

5. Hadiah yang diimpikan dari yang istimewa ??
kalau aku ada girlfriend nanti aku nak hadiah CD games dari si dia boleh? ahaks!

6. Blog mana yang paling suke visit..??
Blog yang suka datang blog aku... hahaha


AWARD DARI ENCIK CEMOMOI


AWARD DARI SYAZANA

AWARD DARI FYEZRAHMAN

===Semua award ni aku nak kasi kepada===

SHAHIELA
ASLINER
WAN FADHILAH
ANATI
ROOSONERI
KAK CHEQNA
KAK ANN
FAIZ FARISH
BENA
MR SYAZWAN
BLOG KURUS
ANNE CUMIL
SHARZ
DYA ADRIZA
HANS

=nanti mesti ada yang kata "nick pilih kasih kenapa kami tak dapat?" ok! award ni aku kasi kepada orang yang "komen dalam entry aku yang lepas" harap maklum ha! sapa yang dapat award dari aku ni jangan plak ambik 1 atau 2 award je? ambik 5 award ni sekali yer... ambik tau!! nanti aku majuk kang!=


P/S=ada lagi tak yang aku tak jawab award dan tag korang? maaf aku pun terlupa sebab aku pening banyak sangat award dan tag aku dapat ada setengah aku sempat bookmark ada setengah aku tak sempat sebab intenet low...

22 ulasan:

mR.sYaH berkata...

wah byknyer award die... tahniah2.. heheh..

Cheqna berkata...

alamak, susah pulak ada adik yg merajuk nanti..:)

thank u...and congrats dik!..keep it up dgn interesting posts.

btw, nak jumpa org bunian ye...? dah cukup sedia ke...hehehe..

:-)

hans berkata...

thanks bagi aku award
hehehehe

P/S : Saya Nak Minta Tolong! Anak Saya Ada Penyakit Jantung Berlubang!

ANATI SOKI berkata...

uiyoooo.. sekali 5award nick bg... heheheh... kenyang anat dgn award cmni. muahahahah

asliner berkata...

yeye..
dpt ader award..haha

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

nama aku ada ye..

MEKASIH (ambik tisu lap air mata)

haha

byk nama samaran ko ye

leh x ku panggil cipan??

haha

tak2 gurau2 je..

peace...

=_+

rossoneri berkata...

hahahah kamu tag xbagitau mana org nak pasan,haiyaaaa...

ecece pan asian??wah..haha

asliner berkata...

nick sye terpakse bgi award yang same mcm nick pernah dapat dari syazana..hehe

dya adriza berkata...

Wah!! Sampai 5 sekaligus! tq so much nick~

yea! dpt awrd lg hak3!!

Shannice berkata...

wah banyak award nick... tahniah... :)

Shaheila Malek berkata...

yes...mmg x pilih kasih...

NICK IRFAN berkata...

syah=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

cheqna=btol tu majuk kang akak jgk yg susah nnt.. hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=jgn lupa ambik.

NICK IRFAN berkata...

anat=hehhe ambik tau! hehe

NICK IRFAN berkata...

asliner=btol3.. tahniah!

NICK IRFAN berkata...

wan=hahahha nama ko pun ada ke? ehehe

NICK IRFAN berkata...

rosso=alamak! hehe

NICK IRFAN berkata...

asliner=huh! mcm mana plak tu?

NICK IRFAN berkata...

dya=hehehe

NICK IRFAN berkata...

shanice=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

shalila=btol3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster