Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 3 Disember 2010

BARANG PADA MASA AKAN DATANG

Salam.. kali ni aku nak tunjuk barang yang kita gunakan tapi di ubah suai sikit pada masa akan datang mungkin? hehe nak tengok benda apa? silakan...


1.mangkuk jamban yang doleh di bawa merata-rata
senang nak melepaskan hajat agaknya? tahi plak mungkin di kisar menjadi lumat! hehe


2.Penukul berkamera
ni aku pun tak pasti kenapa letak camera kat penukul ni? apalah kegunaan camera tersebut...


3.computer microwafe
ni aku rasa mungkin boleh menyelam sambil minum air contoh bakar kuih raya sambil main blogworking? betol tak? hehe


4.kasut eksos
ni kalau lumba lari sah akan menang! start je enjin terus jalan jer.. haha


5.handphone speaker
ni kalau dan dengar lagu tak payah pakai earphone sekali buka 1 perumah dengar..



P/S=ok tak ciptaan baru aku ni? ops! bukan ciptaan aku tapi ciptaan sapa aku pun tak tahu> menarik kan? ok! nanti aku tunjukan ciptaan yang lain plak?

34 ulasan:

Betta sp berkata...

idea yg kreatif....jamban tue mmg seswai bawak p mengembara

sugar2 kapas strawberry berkata...

kalau boleh..sy nk kasut tu.haha

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

canggih..heheh..
akak nak kasut tuh..
mane nak beli ? :p

NARDtheNERD berkata...

hahaha.

komputer ada microwave tu macam best ja.

hehe.
:))

Azza Zahra. berkata...

Cube tgk mangkuk jamban
tu betol2. Ada pili air
kat bwh tuh. Eh eh. itu
bekas air lar~ hehe (:

Fakhrur Razi berkata berkata...

errr msti seksa pakai kasut cmtuh =.="

hans berkata...

aku suka kasut berekzos tu
menarik lah

P/S : Contest Cerpen Sesedap Rasa

P/S : Download Filem : Jangan Pandang Belakang Congkak 2 & Devil

echah mashuri berkata...

aku nak kasut turboo tuhhh..ehehehhee

deena farhana berkata...

bwh mangkuk jamban tu ada pili, bleh termenung buat gunung sambil minung airr...hehe

jemput dtg blog :)

cemomoi berkata...

suka atau tidak sampai masa kena guna juga cam jamban cangkung deangan jamban duduk... gelabah beruk mula-mula nengok

TUKANG KATA berkata...

terlebih moden tuu..haha

I*K*T*I*R*A*F berkata...

kasot power! hoho

rossoneri berkata...

maka,manusia pun jadi malassss

Mr.Z berkata...

jamban tu yang tak tahan tu.. lawak sungguh.. hehe

annfrendly berkata...

hahaha...
computer microwave.. senang akak nak bakar kek sambil melawat blog adik...

kimchisu berkata...

hebat ahh..smbil blogwalking leh msk memacam..hahahh

Thalhah Amir berkata...

berminat nk beli tukul tersebut

NICK IRFAN berkata...

betta=hahhaa

NICK IRFAN berkata...

sugar=mcm best kan?

NICK IRFAN berkata...

yun=tempah kt sy 10 akan dtg dpt la... hehe

NICK IRFAN berkata...

nard=nape?

NICK IRFAN berkata...

azza=x prasan plak! hehe thnkz yer...

NICK IRFAN berkata...

raji-nape plak?

NICK IRFAN berkata...

hans=hahaha

NICK IRFAN berkata...

echah=smua nak kasut plak?

NICK IRFAN berkata...

deena=ha! tu la x perasan plak?

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaha

NICK IRFAN berkata...

TK=yup! hahha

NICK IRFAN berkata...

iktiraf=hehehe

NICK IRFAN berkata...

rosso=ops! no komen! hehe

NICK IRFAN berkata...

mr z=hahaha

NICK IRFAN berkata...

ann=ok jgk tu... hehe

NICK IRFAN berkata...

kim=hehehe

NICK IRFAN berkata...

thalhah=ambik je free je tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster