Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 12 Disember 2010

SAPA PENGGUNA CELCOM BROADBAND?

Salam... aku tak boleh online lama ni sebab ni pun pinjam streamyz orang je? hehe ha! aku buat entry ni cuma nak tahu...


Nampak logo di atas? aku cuma nak tanya celcom broadband kat tempat korang macam mana? atau yang tinggal area penang boleh online tak guna celcom broadband? sebab aku punya broadband celcom tiba-tiba tak boleh connect plak! hmm...sebelum ni ok laju jugak la! sekarang tak boleh plak? nak kata tak bayar bil? bil belum sampai lagi? aku cuma nak tahu aku sorang je ke ada masalah atau ada jugak pengguna celcom tak boleh connect? atau area penang je mungkin ada problem sikit... ha! kalau staff celcom baca blog aku ni jangan saman aku plak? aku cuma nak tanya je? sory yer..


P/S=aku pun pening dan misteri...

44 ulasan:

Ayuni berkata...

kt penang je kot, kt pahang ok jer...

ANATI SOKI berkata...

logo anat puner cmtuh ar.. kat pnng guna laju je :) hehehe.. brodband mmg kengkadang mmberukkan wahahaha... kdg2 bil lmbt mpai.. diorng dah potong awal lg. anat dua kali dah penah jd cmtuh

Fatin Aliyya berkata...

aku tak guna bb tapi setahu aku mang ader probs sket dkt area penang esp.takpe ko slow2 tny dorg nati...insya allah tader apaer2.

gud luck

Fello Ariza berkata...

nick;
kat area kuching pon mcm tuh..
ad yg dapt connect ad yg x..
tapi yg kebanyakkannhya x dpt..
tenet bb celcom aku mmg tenat giler..
padahal bayar tiap2 bulan dekat seratus..
sbb tu lah aq x dpt sgt nk bw ngan updet blog..
da dkat 2 mggu x dpt updet blog..
bengang gk ngn line tenet nih..

BLADE EDGE berkata...

salam...

kat tempat aku, adakalanya mcm hampeh...lembab nak mampuih...

+d.O.Y.A.h+ berkata...

kat tempat aku : nilai
pon selowww~~
=.=''
dah tak taw nak wat camana.
bil dh bayar pon. uhmm

akufrazi berkata...

oh ye.. ak yg kt utm ni.. kat kolej ak.. sgt la slowwwwwwwwwwwwwwwww... dh byk kali mbuat complain...hihi

Raji berkata berkata...

nk kena call org dia lah kot
kang nnti xpasal2 xguna pun kena bayar
susah plak

asliner berkata...

biase la broadband...
kjp ok kjp x ok...
sbr je lar...
p/s: x pki broadband pun..cume melihat kwn2 yang pki broadband selalu mengadu mslh mcm nie..=)

cambesje berkata...

kat sp ok je.. mst la kat penang pown ok..

mr.syazwan berkata...

KU KAT PENANG OK!

CELCOME BB ok je

::wan fadhilah:: berkata...

kat trgnu ok je.. full lagi tu line dia. hehe

hans berkata...

masalah coverage la kut tu

P/S : Hai Akak Dan Abang Artis! Kamu Suka Menulis Cerpen? Ada Contest Untuk Kamu!

TUKANG KATA berkata...

saya tak guna broadband..sorry tak dpt bantu :D

era_zierah berkata...

kdg2 mmg x tol sikit line die.
x pon cl la celcom , tnye psl kwsn tpt 2...

i'm shin... i'm inesen berkata...

lintasan langsung dari JOHOR.. line tenet agak selow sekejap sekejap.. tp shin lagi leh connect.. diharapkan pengguna tidak panic.. atau gunakan alternavite yg lain.. sekian.. shin melaporkan...TQ

Hanim Mahali berkata...

tak tau nak kata ape... sebab guna streamyx...

@juera berkata...

limit dia dh full kot..

Hanisah Safian berkata...

oh! lombappppp! (+.=)

Cheqna berkata...

Dik,

kalau tanya hari ni tak tau lah pulak sebab guna streamyx rumah..but selalunya bila pakai ok je..

bil tertunggak ke..hehe

:-)

NICK IRFAN berkata...

ayuni-maybe jgk...

NICK IRFAN berkata...

anat=oh mcm tu ker?

NICK IRFAN berkata...

fatin=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

fello=ko pun kena nasib mcm aku?

NICK IRFAN berkata...

blade=sama la mcm aku...

NICK IRFAN berkata...

fiyah=tnsion kan? aduh,,,

NICK IRFAN berkata...

frzai=byk jgk mnngalami masalah mcm aku rupanya...

NICK IRFAN berkata...

raji=bgus jgk cadangan ko tu...

NICK IRFAN berkata...

asliner=kna tukar la lps ni...

NICK IRFAN berkata...

cam=sy bayan lps?

NICK IRFAN berkata...

wan=ko dok penang ker?

NICK IRFAN berkata...

fadhilah=jeles plak?

NICK IRFAN berkata...

hans=oh....

NICK IRFAN berkata...

TK=xpe2.. :)

NICK IRFAN berkata...

era=ok2 thnkz!

NICK IRFAN berkata...

shin=thnkz shin! :)

NICK IRFAN berkata...

hanim=oh2... xpe2...

NICK IRFAN berkata...

juera=limit full xleh guna ker?

NICK IRFAN berkata...

hanisah=hehehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=guna streamyz la mcm ni..

Syahid berkata...

Memang mcm tu, ni kat selangor pun same..sebelum ni okay je tapi lately ni line cam t**k..asek2 kne reconnect..menyusahkan orang je dorg ni..bayar mahal2 sampai rm100 sbulan tp service cam ape..tuka jela bb laen..

NICK IRFAN berkata...

syahid=ko pun sama kena mcm aku ker?

sakdi berkata...

da ok lom berokband tu? kadang2 xleh connect coz simkad tu rosak.. dulu mase bulan 7,balik jb coz cuti,hampeh line memang mcm beruk, sampaikan xon9 seminggu, kekekeh

NICK IRFAN berkata...

sakdi=dh tukar mmg simkad dia rosak thnkz! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster