Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 1 Disember 2010

KARTUN VS MANUSIA REALITI

Salam... sambung balik entry pasal gambar! hehe sebab terlalu banyak file gambar dalam laptop aku jadi macam biasa entry bergambar je aku letak ha! kali ni aku nak letak apa akan berlaku kalau orang dalam kartun datang ke dunia kita?? agak macam mana lah yer? nak tahu tengok je la... hehe










P/S=macam mana perasan korang kalau orang karun datang ke dunia manusia? ha! seram? pelik? aneh? misteri? hmm.. anda tentukan! hahaha

41 ulasan:

- zuriey - berkata...

hehehe..comel2..sapa yg wat ni

mas berkata...

wah...dasyat bebenor aih...:-)

hans berkata...

haahhaa
aku kalau kartun2 macam nih datang xapa
jangan kartun2 bentuk hantu tu sudah
ekkekekeke

P/S : 5 Perkara Yang Menyebabkan Kita Takut Sewaktu Berada Di Asrama @ Hostel

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Kartun no-2 tu dlm filem 'Who Framed Roger Rabbit' kan..heheh.. :D

Akak nak kartun shinchan ngn sailormoon dtg umah akak.. :P

Jey Yusuff berkata...

jangan ada yg bercinta dgn katun sudah

Fakhrur Razi berkata berkata...

wohohoh ad woody aku

best juga kalau ad cmnih =.=

ps: hampeh je shrek =.="

Ann berkata...

ceria!

cemomoi berkata...

aaa... luluh ati bila dipanggil tuan...

tima kasih atas ingatan, nanti saya pahatkan nama ka award tu (uuu slamat dari menjawab tag) tengkiu...

cemomoi berkata...

ngeh3x... idop dalam fantasi la nampaknya

m!da BucHuxX berkata...

wahaha. .payahy hidup ni kalau reliti penuh ngn fantasi . . hehe.agakla menyeramkan. :)

Yellow LEOpard berkata...

kalu betol2 ade mesti lah best.ceyh berangan jee

Cheqna berkata...

Nick,

scooby doo n d gang tak de?..hehe

:-)

kiwi berkata...

best gk kartun dtg dunia mnusia..nk kartun yg kiut2..hihi

ANATI SOKI berkata...

anat paling suka yg tarzan tuh!! hahahaha.. muka dia feel gatal.. ahahaha

chemay berkata...

xnak ade shrek dlm dunia manusia..
takut T___T

one2paii berkata...

xsangka kan depa mampu melangkah sejauh ini untuk menghasilkan kartun yang real cam gini

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ berkata...

kalau kartun jadi realiti..
nak doraemon!
to be specific,NAK POKET DORAEMON!
hehe~
mesti best!

Janggel berkata...

Kalau yang datang tu comel2 jer ok la hehehe baru ceria!

dya adriza berkata...

hoh?!! tercabar la haha!!

NICK IRFAN berkata...

zuriey=entahlah... hehe

NICK IRFAN berkata...

mas=hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=btol tu...

NICK IRFAN berkata...

yun=no 2?? kjab...

NICK IRFAN berkata...

jey=hahaa

NICK IRFAN berkata...

raji=ko minat woody ke?

NICK IRFAN berkata...

ann=hehe

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=huh! pelik jgk..

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hehe

NICK IRFAN berkata...

mida=haha

NICK IRFAN berkata...

leo=berangan je ni.. hehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=x check lagi...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=hehe

NICK IRFAN berkata...

anati=haha

NICK IRFAN berkata...

chemay=nape smua takut shrek??

NICK IRFAN berkata...

one2pai=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

ismi=btol jgk! haha

NICK IRFAN berkata...

janggel=haha

NICK IRFAN berkata...

dya=nape plak?

TUKANG KATA berkata...

haha..tk tak nak lah..cukuplah kartun dlm tv jer :D

NICK IRFAN berkata...

TK=hehehe

cik sakdi berkata...

nick. yang tarzan tu bukan main lagi! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster