Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 26 Disember 2010

KUASA PHOTOSHOP "part 4"

Salam.. kali ni aku nak siarkan gambar photoshop yang agak menarik jugak dan pelik! dulu aku siar sampai part 3 kali ni aku nak sambung balik.. layan je la.. hehe








P/S=amacam seram tak gambar kali ni? ha! nanti aku siar lagi gambar photoshop lagi ye.. hehhee

30 ulasan:

Yuni Aisyah berkata...

pics sume dasyat....

+qAsiH naDiRa+ berkata...

mmg seram~but co0o0o0l~

Afzainizam berkata...

★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★

wooooo misai sotong itu..... tak sanggup lahhh aku nak buat cam tu

rossoneri berkata...

uit gambar first censored heeeeee

Iznie berkata...

wahh~~ mmg mantap arr org yg buat tu... teringin nak buat jugak tpi tak reti...hohoho

p/s ; lme tak nmpk ko nick irfan... hehehe

apeyx berkata...

perot buncit pon bleh wat jd slim pkai photoshop ni.. haha. dunia dunia

dya adriza berkata...

aiyak!! sangat seram la. yang misai tu serius seram!!

ANATI SOKI berkata...

weyh!!! gambar atas tuh. seram kot.. geli weyh

sugar2 kapas strawberry berkata...

geli..

nurnatrah berkata...

x reti pakai photoshop :D

Yellow LEOpard berkata...

menakotkan..ahahaa

pawaka19 berkata...

geli lak misai sotong tu

hans berkata...

suka gambar no 3
macam dr octopus plak
hehehehe

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

mr.syazwan berkata...

gmbr no 1 seksa..

haha

NICK IRFAN berkata...

yuni=hehehe

NICK IRFAN berkata...

qasih=hehhee

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hahaha thnkz!

NICK IRFAN berkata...

rosso=btol3... hahaha

NICK IRFAN berkata...

iznie=lama xnmpk? pegi mne u? hehehe

NICK IRFAN berkata...

apey=btol photoshop mmg hebat!

NICK IRFAN berkata...

dya=heheh geli x?

NICK IRFAN berkata...

ananti-hehehe

NICK IRFAN berkata...

sugar=btol3...

NICK IRFAN berkata...

nur natrah=sama la dgn sy

NICK IRFAN berkata...

yellow=ops! hahaha

NICK IRFAN berkata...

pawaka=btol...

NICK IRFAN berkata...

hans=yg pelakon pirate of coffe beans kan? hahaha

NICK IRFAN berkata...

wan=ops! wakakaka

asliner berkata...

ee...
geli kot yang ader tangan sotong kurita dalam hidung...
p/s: sarjan misai bertukar kepade sarjan kurita..hoho

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehehe mmg geli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster