Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 29 Disember 2010

MANUSIA ATAU HAIWAN?

Salam.. kali ni aku nak letak gambar yang menunjukan manusia pun boleh jadi seperti haiwan! tak percaya? ha! sila lihat ni..







P/S=sapalah lelaki yang jadi haiwan ni? hehe apa-apapun dia memang kretif! hehe

22 ulasan:

mR.sYaH berkata...

hahah.. mcm2.. aku suka nmbr 3 punya.. hehe

Shaheila Malek berkata...

pic last sekali tu ape nyer... katak ker..

Lelaki Ini berkata...

hahaha
chumel sgt2!

Iznie berkata...

hohoho...
chomey....comey....
tapi mne putera katak aku? haha

Cheqna berkata...

suka yang ikan jaws tu..cute, tapi kalau betul2, cutenya tah ke mana..hehehe..

:-)

dya adriza berkata...

aisy.. seram loh huhu..

zaira berkata...

comeyyyyyyyyyy!

hans berkata...

aku suka pic no 3
rasa macam Pingu
hahahaha

P/S : Tolong Vote Saya Sebab Saya Nak Menang Buku Nih! (^_^)Y

zazaw berkata...

sekarang ni pun
haiwan lagi bagus dari manusia
sekurang kuranya haiwan sayang anak dia
HAHA

Fyzal berkata...

hahahaha.. lawak betol.. terhibur aku tgk gmbr kat entri ni.

ANATI SOKI berkata...

nick!! tlg carik identiti lelaki itu. anat nk ngorat. muahahaha

rossoneri berkata...

macam2 je idea photographer

Ann berkata...

comel2 lah..hehe

::FAIZ FARISH:: berkata...

no 4 paling senang buat. hahaha

sakdi berkata...

boleh menyamar ni.. kekekeh

cemomoi berkata...

moral: jangan buat keja tak semenggah

mr.syazwan berkata...

adehh ko x hbs2 ngan gmbr bukan2

m!da BucHuxX berkata...

HAHA.
lawak or. .
mmg kreatif la. .

Oasis berkata...

kalau ada parti pakaian beragam nanti, aku mak pakai yang burung unta tu. Nak makn cam ne nanti eyk?

taqie berkata...

haha..sgt cumel kot :p

fadzly berkata...

styLe doe~

:+:+: Ashikyn :+:+: berkata...

ada ada je gambar pelik kat belog ni..like2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster