Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 8 Disember 2010

KUASA PHOTOSHOP "part 3"

Salam... aduh! banyak betol gambar-gambar photoshop kat file aku ni? aku ingatkan dah nak habis check punya check ada 50 lagi!! nampaknya buat masa ni kena siar gambar photoshop je la kot? hehe ha! kepada yang tag aku tu? thankz!! jangan risau aku akan jawab lepas habis aku siar gambar yang pelik-pelik ni.. hehe














P/S=coming soon ada lagi gambar photoshop mungkin? nak buat macam mana aku memang suka kumpul gambar yang pelik-pelik ni... hehe

32 ulasan:

Ayuni berkata...

tomey n unik smuanye...

::FAIZ FARISH:: berkata...

suka pic no2 dan3

Fakhrur Razi berkata berkata...

hebat owh
cmner dorg boleh buat hebat cmnih o.O

hans berkata...

suka pic yang muka retak tu
hohohho

P/S : Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 37

Daniela berkata...

huhuh tuan bloj ajar sket cmner nk wat hehehe

Cik SHiNJU berkata...

Besh kalau akak pandai edit sendiri..:)

rossoneri berkata...

anak buahku suka gambar no 6 lol

amar berkata...

smart giler gambar nih

encHIx laNDax berkata...

terrrbaik!

Cheqna berkata...

Dik,

wahh..banyak betul simpanan gambar eh?..rajin betul orang yg membuat ni.. :)

azza berkata...

wah dasyat la...
ak wt photoshop pon x gler cm2 just biasa2 jew...
klu blaja ngn pro best ni..
x cm lecture ak hehehe

Lelaki Ini berkata...

alalala..
chumel sume gambar2!

mR.sYaH berkata...

wah!
aku dh lama nak belajar photoshop ni..

kimchisu berkata...

hahhahaha bnyk btol ni pic2 camni..chayok2 ^^

Ann berkata...

seram seram...

Azza Zahra. berkata...

Uikss..pelik dah
tgk..lagi2....

NICK IRFAN berkata...

ayuni=hehhee

NICK IRFAN berkata...

faiz=yg mne plak ni?

NICK IRFAN berkata...

raji=entahlah... hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=huh! hehe

NICK IRFAN berkata...

danila=nnt coming soon...

NICK IRFAN berkata...

yun=ehhhehe btol3...

NICK IRFAN berkata...

rosso=no 6? hehe

NICK IRFAN berkata...

amar=hehee

NICK IRFAN berkata...

landax=hahaha

NICK IRFAN berkata...

cheqna=hehehe hobi ske simpan gamab2 pelik2...

NICK IRFAN berkata...

azza=hehehe

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=haha

NICK IRFAN berkata...

syah=aku pun...

NICK IRFAN berkata...

kim=hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=haha

NICK IRFAN berkata...

azza=nnt ada lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster