Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 17 Disember 2010

TAGGED DARI DYA ADRIZA

Salam.. wah! aku selalu dapat tag dari Dya Adriza ni! korang jangan lupa terjah blogdia ni tau! eh! ha! thnkz ye dya!! ha! yang lain-lain tak reti ke nak bagi tag kat aku? aku confrim akan jawab punya! percayalah...!!! ok ni tag dia...



1. HOW OLD ARE U?
20

2. ARE U SINGLE?
Yup! lalala...

3. AT WHAT AGE DO U THINK U'LL GET MARRIED?
30! Muktamad!

4. DO YOU THING YOU WILL BE MARRYING THE PERSON YOU ARE WITH NOW? Mungkin ya mungkin tidak? entahlah jodoh di tangan tuhan...

5. IF NOT, WHO DO YOU WANT TO MARRY?
aku nak cari pelakon atau model jepun,korea,thailand,cina atau vietnam... hahahahha

6. WHO WILL BE YOUR BRIDE MAID AND BEST MAN?
pengapit aku ke? Nazirul! dia ni kawan baik aku sejak dari sekolah lagi

7. DO YOU WANT A GARDEN OR BEACH OR TRADITIONAL WEDDING?
Garden ok jugak! kalau boleh letak sekali tukang kebun..

8. WHERE DO U PLAN TO GO ON HONEYMOON?
jepun atau korea! hahaha

9. HOW MANY GUEST U THINK U WILL INVITE?
kalau boleh kawan-kawan dan sedara mara kalau jemput banyak nanti tak cukup modal plak? hehe

10. WILL THAT INCLUDE YOUR 'EX'ES?
ok jugak! nanti boleh la jeleskan dia..

11. HOW MANY LAYER OF CAKE DO YOU WANT?
2/3 cukup la.. hehe

12. WHEN DO U WANT TO GET MARRIED? MORNING OR EVENING?
Pagi! sebab entahlah pagi best kot.. hahaha

13. NAME THE SONG/TUNE U WOULD LIKE TO PLAY ON YOUR WEDDING DAY.
lagu? kena bincang dengan bakal isteri aku nanti...

14. DO U PREFER FINE DINING OR JUST FORK AND SPOON? KNIFE?
semua sekali!

15. CHAMPAGNE OR RED WINE?
huh! aku nak air sirap je..

16. HONEYMOON RIGHT AFTER THE WEDDING OR DAYS AFTER THE WEDDING?
entahlah kena tanya bakal isteri aku nanti sebab bagi aku lady first..

17. MONEY OR HOUSE HOLD ITEM?
Money

18. HOW MANY KID WOULD YOU LIKE TO HAVE?
Entahlah tu berapa orang dia nak keluarkan? sebab aku tolong bagi je.. hahaha

19. WILL U RECORD YOUR HONEYMOON IN DVD/CD?
yup! nanti boleh tunjuk kat anak cucu... kenangan tu..


P/S=ha! yang lain taknak bagi aku tag ker??? hehehe

33 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

Blog Make Me happy

::FAIZ FARISH:: berkata...

sebab tag ni menceriakan gak kekadang.... kan?

nur intan hazirah berkata...

hahahaha semua tanyer isteri nmpk???

Lia3003 berkata...

no 18 tak boleh bla... haha

mr.syazwan berkata...

lerrrrrrrrr

baru 20???

ceh!

budak lagi

haha

echah mashuri berkata...

huhuh..sronoklah jwp tag ni,,nape x tag echah..huhuh

dya adriza berkata...

wah!! serius kelakar hahaha! jawapan 18 paling bijak. ahakz~

NARDtheNERD berkata...

uiiiyoooo.
honeymoon kat korea @ jepun...

nak ikuttt bolehh dikk?
haha.

hans berkata...

iyo2 jer ko 30 baru nak kahwin
hahahahaha

P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

asliner berkata...

rjin giler jwb tag..
bgus2..
p/s: ader satu tag dri nick yang sye x selesaikan lgi..huhu

rossoneri berkata...

lerrrrrrrr kamu layan tag ke...ingtkan kamu xlayan,tu psl xletak..penat je perah otak nak letak nama siapa..

eceh nak minah mata sepet je heeeeh

Raji berkata berkata...

hahaha tolong bagi je? =.="
hampeh2 xD

hak2 nak tag ker?
ak ad byk owh
hohohoh

Oasis berkata...

Ada lagi yang tag2 org ni kan...ingatkan dah xde dah..

TUKANG KATA berkata...

tukang kebun jer? tukang kata la sekali..hahaha

:D

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
woooo bijak ko menjawab soalan SPM tu yeeee...

Nampaknyerrr ko dah macam menjawab soalan team Melodi gosip-gosip panas

black cat berkata...

untung bkal isteri ko...
sumer kner tanya dia dlu...
HAHAHHAH paperpon mmg lawak antarabangsa r tag ni...

NICK IRFAN berkata...

faiz=setuju!

NICK IRFAN berkata...

faiz=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

intan=lelaki budiman...

NICK IRFAN berkata...

lia=hehehe

NICK IRFAN berkata...

wan=ko brapa?

NICK IRFAN berkata...

echah=alamaK! terlupa la...

NICK IRFAN berkata...

dya=ops! hehehe

NICK IRFAN berkata...

nard=jom2...

NICK IRFAN berkata...

hans=nape x percaya ke?

NICK IRFAN berkata...

asliner=ape ye?

NICK IRFAN berkata...

rooso=kdg2 xthu nk letak entry apa? ok jgk layan... hehe

NICK IRFAN berkata...

raji=aku ok jer..

NICK IRFAN berkata...

oasis=nape?

NICK IRFAN berkata...

TK-kira sekali la... hehe

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hahahah thnkz!

NICK IRFAN berkata...

black cat=ops! hehehhee

cik sakdi berkata...

nick not bad your wedding! jap2 nak bayangkan.. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster