Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 3 Disember 2010

BARANG PADA MASA AKAN DATANG LAGI!!

Salam.. ok! kali ni aku nak tunjuk barang pada masa akan datang yang seterusnya! lagi canggih dan hebat! ok! nak tengok sila-sila....


1.Mouse Serbaguna
semua butang ada kat mouse tu! hehe senang cerita kalau guna mouse ni tak payah guna papan kekunci dah! hehe


2.Cubix Keyboard

ni adalah mainan yang terbaru! wah! hebat jugak cubix ni...


3.Pencukur Berlampu
ni kalau bercukur janggut dalam gelap pun boleh ni... hehe


4.remote control pengering rambut
ni sambil tengok Astro pun boleh keringkan rambut ni..


5.photostat toilet
aku pun tak tahu kenapa ada mangkuk tandas kat mesin photostat ni... hehe



P/S=amacam teruja tak ciptaan yang di buat ni? hehe eh! bukan aku yang buat tapi entahlah aku no komen...

31 ulasan:

mR.sYaH berkata...

yg last skali tu aku xleh terima.. sapelh yg nk beli mesin tu... hahah..

IllianaHidayah berkata...

yg gambar last tu xleh blah...hehehe....workholic sgt tu...hehehehe

m!da BucHuxX berkata...

teruja tue. .reka bentuk yg sgt menarik.:D

BENA berkata...

aiyakkkkkkk yang gamba last tu tak kene sgt ! hehehe !


tapi kalo de mouse yang cam gtu . bena nak beli laaaaa. heee~

annfrendly berkata...

molek benor pengering rambot remote kontrol tu.. boleh akak layan spongebob sambil keringkan rambut.. thehehehe...

eh.. yang toilet mesin fotostat tu macam bahaye je.. silap2 haribulan ajer kene karen mase tengah dotdot..
hehehehe

Yellow LEOpard berkata...

memang canggih giler..yg ast sekali tu x leh blah..haha

kimchisu berkata...

kalo nmpk kt kdai2 ada mesin photostat gtu..konfum taip n print sndri la..hhahaha

Fakhrur Razi berkata berkata...

yg last skali sgt pelik =.="
dia fotostet ap cmtuh

- zuriey - berkata...

lawak tul..potostat toilet? hehe..tinggi tul

cemomoi berkata...

yang potostat tu jangan buat pasal, nanti hancing

rossoneri berkata...

lol fotostat toilet

etuza berkata...

Asalam Nick Irfan..
Memang cabggih manggih ya..hebat tul..inilah dunia akhir zaman..penuh dengan pelbagai kecangihan.. Harap2 kita dapat amal yg baik..

Afzainizam berkata...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

woooo tak lehhh tahan kalau nak copy photocopy kertas mau bau tahi. eee gelinyerrrr... aduhhhhh sapa lah yang reka mesin photostat camtu yeee

tang pisau cukur siap ade lampu suluh tu boleh buat toreh pokok getah kat belakang umah aku ni

Dila is Azie berkata...

sangat berguna. haha :D

NICK IRFAN berkata...

syah=haha

NICK IRFAN berkata...

iliana=hahaha

NICK IRFAN berkata...

mida=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

bena=ops! hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=semuanya 2 in 1! hehe

NICK IRFAN berkata...

yellow=hehehe

NICK IRFAN berkata...

kim=takut terpotostat taik plak? hahaha

NICK IRFAN berkata...

raji=pelik kan?

NICK IRFAN berkata...

zuriey=btol3...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaha btol tu...

NICK IRFAN berkata...

rooso=hahaa

NICK IRFAN berkata...

etuza=thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hahaha btol jgk tu...

NICK IRFAN berkata...

dilla=yup! hehe

ANATI SOKI berkata...

futuristic! terbaiklah!

NICK IRFAN berkata...

anati=hehehe

si para para berkata...

yg last tu tandas bergerak ke.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster