Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 26 Disember 2010

KHAIRUL FAHMI CHE MAT ABANG NICK IRFAN?

Salam.. ha! tajuk kontroversi!! hah! mesti korang terkejut dan kata "eh! biar betol ni! macam tak percaya jer?" hahahaha jangan kata korang? aku pun tak percaya!!! ceritanya macam ni tadi member aku datang rumah sebab dia cuti chistmas agaknya dia bawak sekali sorang kawan dia tetiba ada sesuatu pertanyaan di tanya kepada aku ini dialog perbualan kami..


Kawan aku punya kawan=abang ko aksi untuk malaysia kan malam ni? semoge berjaya kate kat die?"

Aku terkejut bila plak aku ada abang? tapi memang aku sebenarnya ada abang tapi mak aku kata meninggal masa lahir jadi sekarang aku ada kakak je sorang? aku tanya balik..

Nick Irfan=eh! kenapa hang tanya macam tu plak? aku mana ada abang la...

Kawan aku punya kawan=eh! tadi fiz kata abang ko penjaga gol malaysia? khairul fahmi che mat kan?

Nick Irfan=huh! fiz yang kata? cis! mana ada la! hang toksah dok dengaq cakap dia ni! makrok songla betol fiz! (mata aku mula merenung tajam kawan aku tu)

Fiz=hahahaha aku gurau la kerol! tak sangka ko percaya plak? haha dia dengan penjaga gol malaysia tu takde kena mengena pun hahaha..

kawan aku punya kawan(kerol)=la...sengal la ko ni! serius aku ingat betol tadi! lagipun memang ada iras sikit kawan ko ni dengan penjaga gol malaysia tu walaupun tak 100% ada la dalam 75%..

Nick Irfan=huh! dah la tu! masuk meh (sambil geleng kepala dan buat muka terkejut)


======Psstt.... BETOL KE ESOK START PUKUL 7PAGI SAMPAI 7 MALAM TAKDE ELEKTRIK SELURUH PULAU PINANG????======


P/S=khairul fahmi ni bukan abang aku yer? dan rasanya aku takde bau-bau bacang pun dengan dia? jadi sila jangan tertipu.. aku hanya ada 2 beradik aku bongsu ada kakak sorang.. harap maklum... adoiyai... hahahaha

39 ulasan:

Amirrah Zawani berkata...

hahaha!!!
muka kamu muka ada iras2 la kot.. sbb tu dia ckp cm tu.. 75% kira byk jugak tu.. :D

Yellow LEOpard berkata...

haha...ade2 je

Lelaki Ini berkata...

hahaha..
macam2!

Ann berkata...

dh de iras2 ni..kira hensem lah nick ni..:)

ANATI SOKI berkata...

kehkehkeh.. beliau ditipu habis habisan.muahahah

Selikat Coklat Berbicara berkata...

waa ! HAHA ! baru nak buatbuat terkejut kucing ! hehe . cehcehceh ! nick irfan ada iras75% laaa ...

winwink ! kahkahkah :D

rossoneri berkata...

lol...muka penjaga gol tuh mcm cina kan...patutlah dia percaya bulat2

mR.sYaH berkata...

aih.. ni yg wat aku nk tgk muka hang lagu mana.. tunjuklah sat.. nk tgk gak ni.. hehe..

hans berkata...

owh
nih sah muka ko cam dia
tu la
kitaorang suruh ko tunjuk muka ko
ko taknak

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Lepas Nih Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek Kena Pakai Cermin Mata Lah Dekat Stadium Gelora Bung Karno

Mohamadazhan hjDesa berkata...

Salam pertama ('',)

moga momentum kecemerlangan ni dapat diteruskan di Bung Karno. Wah, hebat sekarang aura bola sepak negara.hehe

Iznie berkata...

wahh..kalau betul sme.....hari2 aku datang bodek ko....haha
gummbiranye rase msia 3-0....hehehe

Cheqna berkata...

tak pe lah..dapat abang angkat..hehe

tahniah pd pasukan Malaysia..hope they all boleh menang lagi next week :)

p/s ~ tak tengok pun game td, takut..haha

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

gelap gempita la ye??

jgn ambil kesempatan ank dara org k.

hehe

NICK IRFAN berkata...

amirah=entahlah agaknya la kot?

NICK IRFAN berkata...

yellow=hehehe

NICK IRFAN berkata...

lelaki in-hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=xde la... biasa2 jer..

NICK IRFAN berkata...

ananti-tu la mudah pecayakan org lagi

NICK IRFAN berkata...

selikat=sikit je x byk pun... hehe

NICK IRFAN berkata...

rosso=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

syah=xpyh la... hahha

NICK IRFAN berkata...

hans=segan la... hehe

NICK IRFAN berkata...

muahmad=btol3. amin...

NICK IRFAN berkata...

iznie=mne ada sama la... hehehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=hehhe

NICK IRFAN berkata...

wan=nampaknya bergelap la...

dya adriza berkata...

weyh! hensem kot mamat tu. ni tujuan buat entry ni nak kata awk hensem la ek haha! :P

just kidding! hensem itu seni~

NICK IRFAN berkata...

dya=huh! mne ada la..

sakdi berkata...

keeper msia smalam kachak la, ade muke cine2 lagi tu.. hehe

NICK IRFAN berkata...

sakdi=hehehe sama la mcm sy... hehehe

sakdi berkata...

wakakaka time tu la nak mgaku,,cube kalu sy kutok, terus xngaku,, wakaka

asliner berkata...

eh..
klu btol ape slhnye..
bleh mntk autograf..hehe

NICK IRFAN berkata...

sakdi=sob3...

NICK IRFAN berkata...

asliner=xnk la segan

Hazzy Ishak berkata...

rasanya tak ada air, elektrik okay je.

NICK IRFAN berkata...

hazzy ishak=oh silap info la.

tenangsudey berkata...

tahniah Malaysia menang.......

Adyba Ibrahim berkata...

hahaha....cmtu skali ke.?? joe nye pergi..

Salam pkenalan..i follow u..

:)

check mine too ya..

adyp89.blogspot.com

Janggel berkata...

Aku pon nyaris tertipu tadi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster