Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 20 Disember 2010

NICK IRFAN KER???

Salam.. masa aku menulis entry lepas ramai plak request gambar aku? huh! tapi resultnyer aku taknak letak gambar aku kat sini buat malu je nanti traffic berkurang plak? sob.. sob.. tetiba jadi rendah diri plak? eh! kali ni entry aku nak letak pasal diri aku jugak tentang rambut sejak aku kecil sampailah ke besor ni... hehe



1.Style Sikat Tepi
aku ingat lagi masa sekolah rendah ayahlah yang aku ajar rambut sikat tepi! hehe dari darjah 1 sampai darjah 6 aku buat rambut macam ni bila dipikir balik memang tak boleh blah!! nampak skema habis! hahaha


2.Style Sikat Tengah
start form1 sampai form 5 aku buat rambut macam ni setiap tahun tanpa tukar! hahaha minyak rambut je bertukar start dari Bryclcreem,Tencho dan last sekali Gell memang keras habis rambut aku masa tu.. haha


3.style sikat tepi ala korea kot? hehe
masa ni aku baru habis SPM tahun 2008 rambut aku jadi macam ni la perghh! masa tu macho jer bila jalan... hahaha


4.style ikat tengah tapi panjang..
Tapi masa tahun lepas aku malas nak potong rambut jadi bila dah panjang nak buat macam tahun 2008 tak boleh jadi aku sekadar tolak belakang je rambut aku bila kering jadilah macam tu... hehe


5.style berserabut
serius! rambut aku sekarang pada hari ni rasanya sejibik serupa macam harry potter dalam gambar ni! hahaha mesti korang kata rambut tak boleh blah! haha tapi entahlah 2010 ni memang aku malas nak jaga penampilan bangun pagi sampai malam aku tak pernah plak sikat rambut....


===SALAH 1 AZAM TAHUN 2011 NICK IRFAN====

aku cadang nak buat rambut style antara 3 ni sama ada rambut korean style,botak atau rambut spike.. hmm.. ada cadangan? hahaha


II
II
II
II
II
II
II
II
=========
=======
=====
===
==
=


P/S=eh! sapa plak mamat ni? ops! saja letak je ni eh! mamat ni bukan aku la.. tak percaya? kena percaya tau! huh! kalau korang still ingat ni gambar aku? ha! lantak korang la.. lalalalalala

35 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

botok sajalah.
baru macho!

- zuriey - berkata...

yeker bukan gambar nick yang last tue..cam orng korea tu..saya memang suka rambut style cam org korea..macho

Oasis berkata...

haha...botak la senang cityer. Tak yah nak pikir nak sikat cam ne.

BENA berkata...

pe ag . botak terussss la senang .senang nak urus. HAHAHAHA :)

cemomoi berkata...

no. satu tu memang pic untuk darjah 1

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

stail yang no dua dari bawah tu suka....cun habis...

dya adriza berkata...

wah! saya suka tgk style no 4 , sikat tengah tapi pnjg tu. cute! hehe. hm da 2 org saya jumpa mnx pendapat utk fesyen rambut 2011, actually depend pd bentuk muka juga. Tapi, saya suggest awk try fesyen no 3 tu nmpk macho! hehe..

nway nick, buat masa ni saya ada 3 tag utk awk, hmm klu nk buat, buat la ek, x nk pun x pe =) ni tag utk GA & Contest.

1. http://deardindadya.blogspot.com/2010/12/jom-terjah-blog-anakdaraden.html

2. http://deardindadya.blogspot.com/2010/12/first-giveaway-kelip-kelip-kehidupan.html

3. http://deardindadya.blogspot.com/2010/12/cindai-boutiqe-1st-giveaway.html

Maaf sebab banyak tag awk huhu. akan dtg ada lagi..

rossoneri berkata...

style rambut yg bawah skali yg kamu xngaku diri kamu tuh,sangat sesuai dgn lelaki melayu...hehehehe..ala2 rambut mcm justin bieber/zac efron masa high school musical...tapi please jgn buat rambut mcm boys over flower yg xtau nama tuh..

hey,xada maknanya trafic kamu kurang kalau letak gambar kamu tuh... bukannya blog ni kamu jual muka maaa, kamu jual tulisan je lorrrh

dandelion kiss berkata...

style rambut ke 3
untuk 2011,
SMART!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

tak kisah la muka macam mana kan..janji ikhlas nak menulis blog :)

FyZa berkata...

huhu..pic las 2 cun cun ar..haha
rambut last smart gak..;)

NARDtheNERD berkata...

eh tu adikk kee?

hensemmm nyaaa.
ehehehe.

:P

-fizA- berkata...

botak jer, senang..
ehehhehhee...

kimchisu berkata...

hhahaha korean style la best..tp botak never n never ok..x semart pun botak..uhuhhuu
spike pun boley tahan..hohohoh
itukah anda?

::FAIZ FARISH:: berkata...

Akupun dulu mak aku sikat tepi rambut aku.... kah kah kah. darjah 1 samapi 6 sikat tepi... skema tol

darkbatman berkata...

haha.yg korea 2 macho..

hans berkata...

xada maknanya traffic berkurang kalau letak gambo
ko letak
nak tgok
hohohoh

P/S : Hikayat Merong Mahawangsa Nih Main - Main Lah Dengan Aku! Kenapa Aku Tak Jemu Menonton Filem P.Ramlee?

::wan fadhilah:: berkata...

rambut spike lawa!!

ErRy K's berkata...

style rambut spike please ! hot sih !

Ann berkata...

rambut spike hensem gak...nmpk lg macho

n i k l i s a berkata...

letakkk je la...... wekkk!

Shaheila Malek berkata...

Ehem..suke gambar last skali..
Har3, lantok situ...

cikCEPET berkata...

uepsss...!!
kantoi...
ahahaaa~

emm lo botak lg sng...
lgsng ta paya bli sikat...

miahahaa
:D

ANATI SOKI berkata...

anat soki suka yang sikat tepi mcm korea tuh! seyes!! smart!

Yellow LEOpard berkata...

botak je weyh..haha

si para para berkata...

botak je nick...macho.haha

Judiene berkata...

Rambut yang pic last skali smart bro.
Mengancam setiap wanita yang melihat.
Hahaha.

:D

black cat berkata...

haa klu nick nk tukar style korea...
ala2 pacak skit pkai r gatsby kaler purple...
ak da try da...
da mcm rambut leeminho da....
x cayer..wt r eksperiment slalu cm ak..

mR.sYaH berkata...

bitak r nick.. bru smart der.. heheh..

asliner berkata...

botak...=)

Amirrah Zawani berkata...

rambut belah tengah dulu ramai org buat.. kalo igt2 balik nk tergelak pun ada.. hahaha!!! :P

Ezao' Edogawa berkata...

salam abg nik. ezao dah kembali! hehehe. kupas topik rambut pulak ke? siapa cakap ezao tak pernah tgok gmbr abg nik??? haha... dh tengok dhh. hehehe. ezao suggest buat je rambut style beckhem tu. hehe

- zuriey - berkata...

bila nak dapat pakwe rambut ensem ni..hehee

KiN berkata...

klu laki buat rmbut korean look tu mcm jambu jek.hehe.pndapt kin la

Cheqna berkata...

Nick,

kalau yg last tu adik..maintain je lah mcam tu, cute hehe...if nak tukar, buat macam Beckham tu....sebab akak minat dia..haha

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster