Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 8 Disember 2010

KUASA PHOTOSHOP "Part 2"

Salam.. memandangkan gambar-gambar photoshop ada banyak dalam laptop aku ni oleh kerana itu nampaknya aku terpaksa letak gambar photoshop je la kot? hehe ha! korang layan la gambar-gambar ni dulu...














P/S=amacam menarik tak gambar photoshop ni? ha! itu baru sikit je on the way ada lagi...

40 ulasan:

kimchisu berkata...

seram arr..tu gmbr pisang ke..ohoho

Betta sp berkata...

lidah strawberry tue mcm real

Daniela berkata...

memang menarik!!

Cheqna berkata...

Kreatif laa they all ni kan...and ada banyakkkkkk masa nak fikir benda2 tu..hehe

yang gambar asap tu...if perokok dapat bayangan macam tu, sure berhenti merokok.., that's good ek..haha

:-)

Cik SHiNJU berkata...

Salam...
ngeri tgk lidah tembus kuar
ke lubang idong tu :D

Amirrah Zawani berkata...

pandaikan mereka ni..
bestnya kalo i pun pandai photoshop ;)

hans berkata...

hahahahaha
menarik
suka gambar gigi dengan mulut yg menakutkan tu

pasal nuffnang
kan aku dah letak dkt chatbox ko ari tu
xperasan ker?

cek ko xsampai?
baik ko mesej pada group nuffnang bagitahu dengan segera

aku tak tahu cek berpalang ke tak
tapi yg aku thau valid 1 tahun

P/S : Kisah Dongeng Telefon Awam Dan Telefon Bimbit

dbah berkata...

whoahh hevat2 :DD

ANATI SOKI berkata...

gmbar first tuh geli2! :)

Fakhrur Razi berkata berkata...

oh mann
ni sgt menggelikan
hohoho

hans berkata...

itu aku tak pasti
tapi xsilap kita sendiri kena tunaikan sebab atas nama kita

P/S : Kisah Dongeng Telefon Awam Dan Telefon Bimbit

rossoneri berkata...

kenapa kamu simpan gambar2 macam ni.. pelik2 je..yg gambar no4 tu dah macam cite alien

mr.syazwan berkata...

aiiiyoooooooooo

dya adriza berkata...

auww!! I like!!

awak ditag :) jgn lupa buat ok.

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahah pic no 4....

Yellow LEOpard berkata...

haha.menarik2..lidah strawberry sedap jugak kan..huhu

Cik SHiNJU berkata...

Akak tag Irfan utk join bloglarian..

BENA berkata...

yeksssssss . gamba kali ni banyak yang mengelikan . hehehe :)

NARDtheNERD berkata...

kenapa agak rasa geli ngan gambar2 ni ekk dikk..

hehe.

NICK IRFAN berkata...

kim=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

betta=hahaha btol tu

NICK IRFAN berkata...

daniela=hehe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

cheqna=btol3...

NICK IRFAN berkata...

yun=hehehe

NICK IRFAN berkata...

amirah=hehehe

NICK IRFAN berkata...

dbah=hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=ada bnda lagi aku nk tnya ni...

NICK IRFAN berkata...

anati=hehehe

NICK IRFAN berkata...

raji=hehehe

NICK IRFAN berkata...

hans=oh.... ada lagi aku nk tnya aku dh tulis dalam komen ko...

NICK IRFAN berkata...

rooso=hobi sy nk buat mcm mne? hehe

NICK IRFAN berkata...

wan=fuyo... haha

NICK IRFAN berkata...

dya=thnkz! ok :)

NICK IRFAN berkata...

faiz=nape plak?

NICK IRFAN berkata...

yun=tag apa plak?

NICK IRFAN berkata...

bena=sory2... hehe

NICK IRFAN berkata...

nard=hehehe

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

Selikat Coklat Berbicara berkata...

yaw yaw yaw ! pic yang tgn keluar tu amat seram ye . hehe

NICE LAA !! nak lagi . ehhe

NICK IRFAN berkata...

selikat=thnkz! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster