Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 24 Disember 2010

REALITI DAN IMAGINASI

Salam... kali ni aku nak tunjuk gambar yang agak pelik antara dua alam! bukan dua alam dr Rozmey tu ni dua alam yang berbeza antara yang benar dan rekaan! ha! susah nak explain korang tengok sendiri la... hahaha










P/S=ha! amacam menarik tak gambar ni? hebat kan! bila realiti di gabungkan dengan imaginasi kita sendiri memang kretif!

34 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

besh2!
cun gamnbar dowh!

asliner berkata...

pernah nmpak...
kreatif sungguh sape yang buat nie..

cemomoi berkata...

hee mesti bole capai patplo juta gak kalo difilemkan ni

Yellow LEOpard berkata...

mmg kreatip..:)

ANATI SOKI berkata...

anat soki jadi komentar pertama! hehehe.. ahahaha.. asal kucing tuh mta ada4? muahahhahaha

Nurul Ain berkata...

hebat!!~

mie berkata...

fuh!!
nampak cam real..
menarik!!!

Ezao' Edogawa berkata...

semart lah abg nik... :) photo manipulation ni. :)

dya adriza berkata...

Wah!! best2~ nk lagi! nak lagi!

+qAsiH naDiRa+ berkata...

mmg chantek~

hans berkata...

hahahaha
ini memang betul2 terbaik

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Vs Indonesia....Siapa Menang?

P/S : Azam Tahun 2011

Ann berkata...

bukn senang nk lukis tu

sugar2 kapas strawberry berkata...

hahaha.sgt kreatif

Selikat Coklat Berbicara berkata...

huwaa ! cun la seyh ! superduperhiper nice !

terkini : Cermin dan Perempuan

Afzainizam berkata...

★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)(◣_◢)★.
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

woooooo lukis cantum kat kepala kucing.... mmg hebat...

lukis wajah lisa surihani kat kertas pastu tampal kat muka awek korang amacam....

baru lahhh namanye cople ngan artiss

Nurulezzah berkata...

sangat kreatif ^_^

mardhiah ismail (: berkata...

cool sey !

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=heheh thnkz!

NICK IRFAN berkata...

asliner=entahlah tp mmg hebat!

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaha

NICK IRFAN berkata...

yellow-thnkz!

NICK IRFAN berkata...

anat=thnkz!!! :)

NICK IRFAN berkata...

nurul ain=btol3...

NICK IRFAN berkata...

mie=hahaha btol3...

NICK IRFAN berkata...

azao=hahaha thnkz!

NICK IRFAN berkata...

dya=hehe ok2...

NICK IRFAN berkata...

qasih=btol3...

NICK IRFAN berkata...

hans=hahaha

NICK IRFAN berkata...

ann=btol3..

NICK IRFAN berkata...

sugar=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

selikat=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=emanrik jgk idea ko tu.. thnkz! hahaha

NICK IRFAN berkata...

ezzah-btol3...

NICK IRFAN berkata...

mardiah=hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster