Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 18 Disember 2010

GAMBAR LAWAKLAH PULOK!

Salam.. kali ni aku letak gambar yang lawak plak? sementara nak tunggu orang tag aku? haha ops! hehe eh! apa-apapun korang layan dulu gambar ni...



ni apa punya papan iklan la? haha korang nampak tak perkataan di tulis tu? kalau tak nampak klik je kat gambar...


ni macam nak aniaya je sah kalau ada kebakaran sampai hangus rumah pun belum tentu dapat pemadam api ni...


macam pelik je tangok sepanduk yang dorang pegang ni? ni mogok ke apa ni? hehe


ada jugak yang berbentuk macam ni? aduiyai...


ha! ini gambar yang memang tak boleh blah! korang jangan ingat bangunan je ada bertingkat ni jamban pun bertingkat rasanya sapa yang makan julap ke? elok guna jamban macam ni... hahahaha


P/S=ok tak gambar kali ni? hehehe nanti aku letak yang lain plak? coming soon...

26 ulasan:

woot-woot berkata...

ape nieh cilake jamban tamak..hahaha...taik banyak sangat nak pum kot

mR.sYaH berkata...

hahah...
yg pic no 3 tu klaka skali.. musuh kot 2 org tu..

kimchisu berkata...

hahhahah good jab..x thn yg tired carrying sign tu..kalo da tahu penat, balek umah n tdo jek..hahahah
lawak2

Raji berkata berkata...

hahahaha
satu pam xcukup kot =.="

dya adriza berkata...

hahahaah! paling x leh blah gambar no 3. serius lawak.

nick, saya tag awak join GA terbang jauh2. best! jom la join tau.

http://deardindadya.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html

::FAIZ FARISH:: berkata...

kah kah no 2......

FyZa berkata...

gmbr mangkuk tandas 2 mmg sgt x bleh blah..haha..n pic yg letak pemadam api dlm 2..gilo! haha

mr.syazwan berkata...

benggong pe pemadam api g kunci

bonggok!

ahahha

Oasis berkata...

Byk jugak org yang Xde keje di luar sn ye...

- zuriey - berkata...

hahaha..jamban pun ada tingkat gak ke..lawak2

zulkbo berkata...

salam..
jamban tu berak batu gamaknya.
nak kena double flush..ha ha

hans berkata...

gambar yang last tu memang sesuai untuk orang yang keracunan makanan
hehehehe

P/S : Seronok Kan Bila Kena Prank Dengan Kawan Sendiri?

sya hassan berkata...

haha.. ini msti mkn julap berlebihan neh..spp tue pam stu xckup.. hak3

NICK IRFAN berkata...

woot2=hahaha

NICK IRFAN berkata...

syah=musuh tu... btol2...

NICK IRFAN berkata...

kim=hehehhee

NICK IRFAN berkata...

raji=btol3... hahaha

NICK IRFAN berkata...

dya=ha! ada lgi kjab...

NICK IRFAN berkata...

faiz=huh! hehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=hehhe

NICK IRFAN berkata...

wan=btol3...

NICK IRFAN berkata...

oasis=hahahhaa

NICK IRFAN berkata...

zuriey=hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=hahaha

NICK IRFAN berkata...

hans=btol3...

NICK IRFAN berkata...

sya hassan=hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster