Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 16 Disember 2010

FILEM HOLLYWOOD TAHUN 2011=ANIMATION

Salam... kali ni aku nak siar movie yang bakal di tayangkan pada tahun 2011 tapi hollywood movie yang bergenre animation! hehe korang nak tahu tak? ha! korang tengoklah sendiri memang agak menarik kalau nak lebih detail tu siap aku bagi dengan trailer sekali... hehehe



THE LION OF JUDAH (trailer)


THE GOON (trailer)



ARTHUR CHRISTMAS (trailer)


PUSSY IN THE BOOTS(trailer)



THE SMURF (trailer)



CARS 2 (trailer)


KUNG FU PANDA 2:THE KABOOM OF DOOM (trailer)


RIO (trailer)


MARS NEED MOMS (trailer)


GHOMEO AND JULIET (trailer)



RANGO (trailer)


amacam teruja tak dengan movie animation kali ni? sebenarnya banyak lagi tapi yang disenaraikan di atas yang berjaya menarik perhatian aku... hehe ha! ni baru yang animation punya filem nanti aku bagi yang fantasy plak? hehehe


P/S=hari ni aku dan family buat bubur ayura 9 jam kami buat dapat 4 periuk! hahaha kalaulah aku boleh jumpa korang semua follower blog aku ni seriusly aku bagi kat semua sekali tapi nak buat macam mana takde rezeki korang.. hehe

21 ulasan:

hans berkata...

ghomeo n juliet tu macam menarik lah

owh,kung fu panda ada sambungan?cool!


P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

cemomoi berkata...

upin ipin tak ble nak tayang kat hollywood ke?

Fyzal berkata...

perghhh... byk gila yg bnk keluar nanti.. mampu ke aku nk tgk semua ni .. hahaha.

P/S: Bro.. pasal contest tu.. kalau ada masa join la.. kalau takde masa, takpe bro, no problem.

aku pun jarang2 join contest ni. ni saja2 test je. hehehe.

::FAIZ FARISH:: berkata...

Good

SyahmiFikri berkata...

sedap nye.. hantar skett.. lallaa..
kempunan nie

ANATI SOKI berkata...

walaweh.. 4periuk? nick de wat kenduri ke kt rumah? asal manyak sgt?

dya adriza berkata...

ghomeo n juliet tu mcm best! rio pun cm best hiks~

wow.. 4 periuk!! banyaknya...

Cik SHiNJU berkata...

The Smurf 2011?
Aiyaiyaiyai...manyak suker lor... :D

Raji berkata berkata...

woahhh the smurf 3D
mcm best jer

Yellow LEOpard berkata...

nak bubur asyura. huhuu

mr.syazwan berkata...

mcm best!

asliner berkata...

wah..
bnyk jugak sekual filem2 sebelum nie..
nk bubur asyura..hoho

Oasis berkata...

Gua suka movie yg last tu. Nmpak cam bkn animasi 3D. Doh busan ngan 3D ni.

nur intan hazirah berkata...

yg mn agak2 plg best????

mR.sYaH berkata...

kungfu panda.. rasa cam nk tgk..

dya adriza berkata...

nick.. saya tag awak lg, kita kempen ek.

Kempen: Mari Menutup Aurat

mie berkata...

kungfu panda2 mmg dinanti...\tapi pussy the boot tu..
geng shrek ke

FyZa berkata...

no 1 ngan 4 nk tgkkk!!eh x taw plak romeo jd ghomeo..haha

Cheqna berkata...

Yang paling nak tunggu dari list tu - Kung Fu Panda 2, yg 1st hari tu memang best..banyak kali tgok video..hehe..

:-)

p/s - tahun ni tak merasa bubur asyura pun :(

- zuriey - berkata...

kungfu panda2? yeker..cam best ja

sakdi berkata...

wow thanks nick bagi info.. cter yang confirm best msti la cter katun.kuar panggung dengan senyuman je..xpernah miss tengok cter disney-pixar ngan dreamworks kat wayang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster