Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 28 Disember 2010

LUCAH? ISH! TENGOK DULU...

Salam kali ni aku nak letak entry yang agak panas sikit! hahaha korang cuba tengok gambar di bawah ni apa yang korang fikirkan? hehehe


Agak-agak gambar apa la ni? eh! jangan main teka je tengok betol-betol!!! hehehehe
ha! korang pikir apa ek? ish! jangan pandai-pandai tuduh akuletak gambar berunsur 18SX la.. eh! tak percaya ek? sila skrool bawah....


II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
===========
=========
=======
=====
===
=

JENG JENG JENG!!!!!
=hahahahaha semua rasanya terkena!! mesti korang pikir ni gambar ehem-ehem kan? hahaha itulah lain kali kena tengok betol-betol dulu dan jangan tuduh sebarangan? hahahaha macam biasalah "LU KENA BEB!!!!" hahahahhahaa=




P/S=ok! nanti aku letak gambar lagi yer? jadi nasihat aku kena tengok sampai habis setiap entry aku... hahahha

27 ulasan:

misz nana berkata...

haha.. lucah2.. ;p

NARDtheNERD berkata...

ba alif ba ya rupanyaaa...

hehe.
:))

dya adriza berkata...

hmm.. xd pk pape pun kui3.. ada 3 ke? nape nmpk sekor jek.

BENA berkata...

HAHAHAHA . mule2 pikir tuttt . pastu pikir UBI KAYU . sekali hamikkkkkkkk . PIG upenye . AHAHAHA :)

taqie berkata...

haha..sengl gile XD

ANATI SOKI berkata...

wakakaka.. anat tutup mata kot awal2 tgk! hoih! gmbaq paling kreatif! wahahahaha

MuNie berkata...

ish3 awk nih.. haha

Ann berkata...

dh pk bkn2 td mula2...huhu tp rupanye pig...

rossoneri berkata...

hahahahah sejak bila nick dah pandai buat entry 18sx nih

mR.sYaH berkata...

hahah.. babi rupanya.. aku ingatkn per td.. heheh..

mr.syazwan berkata...

ku leh ibaratkan mcm ko punya laa

haha

Oasis berkata...

Owhh...Patut la...

mizzura berkata...

memula bajet ni mesti ubi rupanya lagi teru babi..hahaha...

Shaheila Malek berkata...

Pigs????? mmg 18sg..

sakdi berkata...

kite tau da mule2 ni gambar binatang tu,,habis tu ape? haha

Abhamz berkata...

salam, klu tak skrool smpi bawah ...mmg tak sanggup nak tengok..

hans berkata...

hahahaha
dah pernah tengok dah pic nih
dulu2 pun aku terfikir lucah
ekekekeke

P/S : Aku Harap Takdir Pasukan Bola Sepak Malaysia Sama Seperti Filem Chak De! India....Amin!

masterfaiz berkata...

baru je hari tu makhluk ni mati kena langgar kat kampung nenek aku..

mie berkata...

fuh!!
rosak mata gue..
hahaaaa

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahahahahahahahahahaahahahhahahaha, nak kene ni.... meh sini kau..... nak ketuk kpala ko....

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

huh tak baik tau pekena org...huhuhu

- zuriey - berkata...

ish..najis

cemomoi berkata...

memang lucah sebab blom sempat aku pikir ko dah bagi hint dulu....

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

bikin pnas sja..hehehehe..adess..

Judiene berkata...

Call me slow, I don'tcare, but still aku tak nampak mane 3 ekor babi yang diperkatakan tuh.
Huhuhuu..

mnt6277 berkata...

ini HARAM!!
kena samak skrin komputer aku nih

Aku Dilahirkan Sengal

SHaRZ berkata...

wah VAVI!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster