Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 4 Disember 2010

APA ADA DALAM BAJU PEREMPUAN INI?

salam.. perghh!! tajuk tak boleh blah betol! hahaha ops! di ingatkan lagi sekali! korang jangan fikir benda lain plak? tak baik tau,jatuh saham aku nanti! yela..manalah tahu ada blogger perempuan yang minat kat aku tapi sekali baca tajuk entry bunyi macam lucah plak? ish! ini bukan entry lucah tajuk je gempak? buktinya!!1 sila tengok ni....



1.wah! merah dan seksinya! haha eh! tunggu dulu jangan tuduh aku macam-macam lagi tengok sampai habis dulu...

2.Peewit!! dah nampak dah sebahagian badan dia.. eh! tunggu dulu...

3.wah! cantik bontot dia! hahaha eh! tunggu sekejab lagi...

4.dia buka dah baju dia! ha! mesti blogger lelaki terbeliak biji mata tengok n tapi kenapa macam pelik kan? nak tahu! ha! ada lagi!!

5.mesti korang kata perempuan ni robot rupanya ha! ada lagi nak tengok bahagian depan tak? wahai lelaki-lelaki semua? sila skrool bawah.... hahahaha


II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
===========
=========
=======
=====
===
==
=

Jeng Jeng Jeng!!!
hahaha padan muka mesti orang lelaki kata kata cis! aku ingatkan perempuan ni berubah jadi orang betol?? haha bukan la!!! ish! ok! sebenarnya perempuan ni adalah computer senang cerita ni perempuan ni adalah CPU! ala.. untuk hidupkan computer? kalau yang guna laptop mana ada CPU jadi perempuan ni adalah CPU! tapi direka bentuk macam perempuan... hahaha faham tak? macam biasalah "Lu Kena Beb!!!" hahahahahahaha


=ni ada sedikit info pasal CPU berupa patung perempuan ni= A Computer Girl A computer girl is a kinky way to indulge a man’s desire. We are not quite sure what is the real purpose and what her qualifications are but is looks interesting. It doesn’t seem that she’ll be replacing real girls or at that matter inflatable dolls but it’s certainly an interesting idea.


P/S=ni versi bahasa english punya sory ye lupa aku nak translate plak?hehe

28 ulasan:

anakmuo berkata...

kalau aku dapat pc mcm ni kompom mak aku dah cempak kedalam parit

+d.O.Y.A.h+ berkata...

erkk..malunye tgk :P

hans berkata...

hahahha
macam2 hal

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

ANATI SOKI berkata...

wohoooOO! style! kahkahkah.. de cpu ni, smbil lyn porno. kahkahkahkah.. gelak guling2..

Cik SHiNJU berkata...

Miahahaha...cpu upenyer..
kalau bg dia pakai kebaya kan sopan sket.. :P

anys berkata...

xsangka ada jugak cpu cm nih...
memang canggih lew...

TUKANG KATA berkata...

apakah? maluu nak tgk :D

Thalhah Amir berkata...

haha. anda sgt kreative. :D

Seri berkata...

buat apalah dibuat bentuk badan wanita

Amirrah Zawani berkata...

macam-macam aih.. hoho!! :D

djambu puadovich berkata...

hampir teruja...

Loyar Lawa berkata...

hahahahaha adeshhhh

m!da BucHuxX berkata...

ayoooyo. .mamcm tue pun ada ka.?

Fakhrur Razi berkata berkata...

errr
ad eh org yg snggup pakai CPU cmnih =.="

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahahahahahahahahahaha... sure pakcik2 nak cpu ni

Lelaki Ini berkata...

kat msia ade jual x???

mR.sYaH berkata...

hahah... mmg kreatif.. tp aku xrasa aku dibenarkan utk membeli komputer sebegini.. heheh..

Nur Azila Ismail berkata...

hehe . kat mane agaknye button on nye ye . hee

Betta sp berkata...

sapa la yg reka bnda camni, mesti org gila pompuan:)

Dila is Azie berkata...

:D

Fyzal berkata...

halo bro Nick Irfan. aiseh lama tak komen sini bro.. tp aku ada je dtg blog ko..

menariknya cpu tu.. itu kalau aku letak kat rumah.. mau kena sepak ngan bapak aku.. hahahaha..

p/s: apa khabar bro.. ada sehat?

nas berkata...

alaaa....aku dah tahu da mst robot punyer...tapi xleh blah kot gambar bontot...malu seyhhh...
hahaha


kondom-kondom yang pelik dan pelbagai perisa! (18SX)

asliner berkata...

ehem2..
pandai crik maklumat..=p

mr.syazwan berkata...

suke time pose nampak vontot..

"wa sanggap lubang" bukan ku cakap tapi farid kamil yg cakap dalam AKU MASIH DARA ku sampaikan je

;p

SyahmiFikri berkata...

mak ai... mau malu letak katt bilik.. len plak jadinyerr

hamzah ian berkata...

gile la.. usb cocok kat bontot kan.. demmit

Tanpa Nama berkata...

pelik benor la..

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster