Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 5 Disember 2010

KENAPA JADI MACAM NI?

Salam... memandangkan intenet aku ni lembab giler babeng nak mampus! terus takde mood nak berblog! tapi untuk terus kekal update? haha aku letak jugak la gambar-gambar yang agak mencuit hati! mesti korang kata kenapa jadi macam ni yer? ha! aku pun tak tahu sama-sama kita tengok je la...




1.ni aku tak pasti dorang tak perasan ke takde kolam atau parit pun kat bawah jambatan ni? hmm..


2.ha! ini plak yang di namakan bunuh orang nak bunuh diri! haha yela kalau tembak guna pistol ni secara tak langsung yang menembak pun mati...


3.mamat ni pun sama aku agak pelik apa motif dia jilat kasut tu?? hmm..apa-apapun aku harap kasut tu bukan kasut betol walaupun nampak sah kasut baru beli...


4.aku kalau lalu jalan ni terus berhentikan kereta dan renung je papan tanda laju ni sebab nak bawak kereta pun serba salah...


5.yang ni agak kejam! dan agak aneh! dan tak berperikemanusian! bila seekor burung memakan burung goreng!



P/S+semoga terhibur bila korang tengok gambar-gambar kat entry aku ni yer? sama-sama kita pikir kenapalah jadi macam tu? hahaha

44 ulasan:

asliner berkata...

gmnbr satu: kelakar giler..nie msti arkitek x abes blaja yang buat jmbatan tue..=)

gmbr 2: pistol tue sesuai utk nick..=p

gmbr 3:erm..nie kes syg giler kat kasut smpai kasut pun nk jilat..ape kes..ish3

gmbr 4:ish3..nie kes jkr terlebih buat keje..hehe

gmbr 5:yummy2! tp kejam burung tue! haha

ainakhani berkata...

gambar nombor satu tu apahal ?

mR.sYaH berkata...

hahha,, mcm2 kan.. aku klu beli kasut bru poun xkn jilat..

SyahmiFikri berkata...

comel this postt.. hahaha entry yg ringkasss

Cheqna berkata...

Dik,

burung tu cuma bagi "penghormatan terakhir" kat geng dia...

:-)

KABAKOGA berkata...

burung pun ada kanibal ek??

cikCEPET berkata...

ahahaaa~
senyum jep tgk pic neh..
pastuh geleng kpale sket2...
hihiee

:))

BENA berkata...

eh eh eh tgk mule2 gamba 1st igt dah parit dah . tapi bile tgk ag . pe motif die wat gtu kalo tanah ? HAHAHA :)

syAzAnA berkata...

dunia oh duniaaa!

mr.syazwan berkata...

mamat tu jilat kasut MAYBE dia sanggap

haha

m!da BucHuxX berkata...

okey yg first tue mmg mengarut haa. .
second , uii mmg nak bunuh diri . .
yg ketiga eiiiukkkk. .
4. .banyak giler ou ..
5. .ala nak rasa nikmat dunia .hahah

mie berkata...

lumrah dunia..
pelik tapi benar..
heheee

Fyzal berkata...

aku suka gmbr no 2.. pistol tu mesti dipegang dalam keadaan yang paling selamat.. supaya bila menembak tak kena diri sendri.. sebaliknya kena kat orang yg berdiri belakang kita. ekekekeke.

Ann berkata...

aduyai nasb bek xjmpe lg papan tanda laju cmtu lg..

Lelaki Ini berkata...

adeyh!
macam2!

dya adriza berkata...

pistol tu memang aneh la. yg kasut tu plak, maybe kasut tu coklat kot. positif thinking je la ni =.="

hans berkata...

burung tu tak tahu dia makan daging saudara dia
kesian dia

P/S : Cek Nuffnang Dah Sampai! Yehaaaaa!

- zuriey - berkata...

hahha..paling tahan no 2..pas bunuh, bunuh diri lak

etuza berkata...

Pelik3x tul ya nick..hehe terhibur jg melihat2nya..macam2 ada..

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan..
Lawak ah pic burung mkn burung goreng tuh.. :P


Akak nye bb pun slow gak ni,
dah oberlimit :@

NICK IRFAN berkata...

asliner=thnkz! wah awk komen semua sekali... hehe

NICK IRFAN berkata...

ainkhani=tu la pasal...

NICK IRFAN berkata...

syah=aku pun...

NICK IRFAN berkata...

syamil=hahaha thnkz!

NICK IRFAN berkata...

cheqna=mngkin la kot? hehe

NICK IRFAN berkata...

kabak=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

cepet=nape plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

bena=byk duit sgt kot? hahha

NICK IRFAN berkata...

zana=hahaha

NICK IRFAN berkata...

wan=btol3...

NICK IRFAN berkata...

mida=skong smua pendapat mida tu...

NICK IRFAN berkata...

mie=hehhee

NICK IRFAN berkata...

fyzal=nk tambak kena tunduk... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann-klu x pening jgk...

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=hehehe

NICK IRFAN berkata...

dya=haha yup! haha

NICK IRFAN berkata...

hans=sian

NICK IRFAN berkata...

zuriey-tu la.. haha

NICK IRFAN berkata...

etuza=thnkz! heheh

NICK IRFAN berkata...

yun=nape leh jd overlimit ye? aduh...

sugar2 kapas strawberry berkata...

sy tahu motif dia jilat kasut.xnk bg kaki dia sakit bila pakai kasut baru tu nti..hehehe

NICK IRFAN berkata...

sugar=kenapa mcm tu plak?

Selikat Coklat Berbicara berkata...

no 1 fun ! hahaha . tawu takpe . nak lalau bawah brige tu pon boleh . haishh . macam2 ada . huhu

NICK IRFAN berkata...

selikat=hahaha btol3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster