Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 9 Disember 2010

TAGGED FROM DYA ADRIZA

Salam.. kali ni aku nak jawab tag yang diberi oleh Dya Adriza dia selalu bagi tag kat aku? thankz ye! sebab aku memang suka tag ni... ha! nanti aku jawab tag yang lain plak...




Baiklah.. mari kita mulakan abjad2 kehidupan ini.

A- Allah SWT
cinta aku yang utama..

B- Bola Sepak
ni adalah sukan yang aku minat sejak dari kecik lagi tapi dulu masa sekolah rendah aku rajin main untuk sekolah masuk sekolah menengah malas plak? hehe

C- Chinese Look
ni adalah tanggapan pertama orang bila lihat wajah aku! sob..sob..

D- Diyana
erkk! ni kawan baik aku 2tahun kenal dia insyallah tahun depan jadi awek aku! haha takde gurau je mampus aku kalau di baca blog aku ni..


E- Epal
buah kesukaan aku jugak tapi aku suka lagi minum air epal

F- Fairuz
erkk.. entahlah tetiba je nama ni keluar dalam otak aku apapun cuma nak kata "siti fairuz abang masih sayangkan awak" aiceh! haha korang jangan fikir bukan-bukan? ni dialog dalam mimpi sebab masa tu aku mimpi bini aku nama siti fairuz tinggalkan aku daa...

G- Games
aku seriusly menang giler dan obses tahap maksima dengan game! sebab game jugaklah awek aku lari sebab aku tak layan dia ops! hahaha takdelah! abaikan je la yer...

H- Hantu
haha aku start 2010 ni menang agak curious kaji bab-bab hantu ni entah kenapa tak tahu la? hehe

I- Intenet
aku suka melayari intenet tambah-tambah buat blog... hehe

J- Jamban
hah! takde benda lain sekali jamban jugak yang aku ingat? hahaha

K- Kakak
kakak aku la dan adik beradik yang aku paling rapat yela kami pun dua beradik jer..

L- Langit
aku selalu pandang langit bila waktu malam dan waktu pagi? tenang jer rasa...

M- Mak Tok
panggilan nenek sebalah mak aku start 2010 aku rasa macam rindu sangat kat arwah dan rasa macam dia ada je dekat aku ni selalu jugak mimpi dia... hmm... Al fatihah

N- Nick Irfan
ni nama aku la.. macam mana aku dapat nama ni? macam aku bagitahu dulu dalam mimpi masa tu aku jadi terkenal semua panggil aku dengan nama NICK IRFAN? pelik kan? lepas bangun terus aku guna nama samaran ni la...

O- Origami
aku minat jugak origami ni dulu aku suka buat origami sekarang dah lupa semuanya..

P- Penang
tempat aku tinggal sekarang ha! bulan 12 penang terkenal dengan "Pesta Penang" tapi aku ni nama je anak Pulau Pinang tapi langsung aku tak pernah pergi last dulu masa 2000..

Q- Quran
kitab suci bagi umat islam

R- Rasulullah SAW
cinta kedua saya selepas Allah..

S- Shahirah
eh! ni adalah gadis yang selalu hadir dalam mimpi aku masa 2008 je! 2009 sampai 2010 takde plak? pelik jugak? tak tahu la dia ni sapa bunian ke? atau no komen misteri sampai sekarang...

T- Teluk Kumbar
ni tempat tinggal aku dan tak best langsung tinggal kat sini! bilalah bapak aku nak pindah... hmmm..

U- Utara
ya aku memang orang utara awat hangpa tak percaya ka? hehe

V- Van
setiap pagi selalu ada van putih lalu kat perumahan rumah aku? ingatkan van kilan tapi bukan! misteri jugak...


W- Wang
semua orang perlukan wang! betol tak? hehe


X- XX-ray
filem melayu yang aku minat giler dulu! kalau tak salah aku lakonan aziz m osman pergh! memang best ada unsur fantasi di situ! bilalah malaysia nak buat lagi filem macam ni

Y- Yoyo
permainan ni aku suka jugak main masa kecik-kecik dulu sekarang dah jarang la

Z- Zoo
teringin aku nak pergi zoo rasanya last aku pergi zoo masa tahun 2000


=yang abjad A sampai Z dalam kehidupan aku ha! sapa yang dapat tag ni jangan ambik jawapan aku bulat-bulat korang cipta sendiri la A sampai Z tu apa dia yer? hehe jadi aku nak tag ni kepada=
Ayuni
Faiz Farish
Hans
Raji
Daniela
Kak Shinju
Rossoneri
Amar
Landax
Cheqna
Azza
Lelaki ini
Syah
KImchisu
Kak Ann
Azza Zahra


P/S=lepas ni nak jawab tag sapa plak? hehehe

22 ulasan:

dya adriza berkata...

banyaknya gadis awak mimpi, nama sedap2 plak tu kah3!

err.. ada 1 lagi tag akan menyusul. tag kawen namanya. tunggu ek~

::FAIZ FARISH:: berkata...

tq tag saya... hehe

Cik SHiNJU berkata...

Aiyakkk..tag lg..
nt akak jwb yer :)

amar berkata...

tag nih macam mana?
tak faham

cemomoi berkata...

pening nih...

ainakhani berkata...

banyak betul nama pompuan . haha xD

hans berkata...

H = Hans Hensem

P/S : Jom Baca Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 38

mR.sYaH berkata...

wah byknya gadis2 dlm hidup kau.. aku satu pun payah... hahah..

klu ada masa aku jwb yerk.. hehe..

etuza berkata...

Kreatif ...A dan R the most top tahniah..

Fakhrur Razi berkata berkata...

R tuh bagus xpayah tukar Raji..

F tuh kena tuka aku Fakhrur bukan Fairuz
huahua

thx2 nnti ak jawab ;D

asliner berkata...

ish3..
bnyk sngt mimpi perempuan nick nie..=p

NICK IRFAN berkata...

dya=tag kwin?

NICK IRFAN berkata...

faiz=hahaa

NICK IRFAN berkata...

yun-ok! hehe

NICK IRFAN berkata...

amar=nnt aku explain...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi-hehehe

NICK IRFAN berkata...

ain-biasala casanova... hahaha

NICK IRFAN berkata...

hans-hehehe

NICK IRFAN berkata...

syah-ok...

NICK IRFAN berkata...

etuza-hahaha

NICK IRFAN berkata...

raji=ok jgk tu..

NICK IRFAN berkata...

asliner=ramai peminat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster