Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 29 Disember 2010

2011 BLOG 1001 KISAH TIADA LAGI?

Salam.. ha! korang baca tajuk entry ni di? mesti anggapan pertama korang semua adalah sedih tak terhingga kan sebab aku nak berhenti berblog dan mesti ada yang frust tahap dewa(bujet blog aku popular konon) oklah! dah baca tajuk? mesti korang akan berkata..



=KALAU AKU BERHENTI BERBLOG ORANG YANG SAYANG AKU MESTI KATA MACAM NI....

1.hidupku mesti akan sunyi tanpa blog ni..

2.nick nak ke mana plak? jangan tinggalkan saya!!

3.kalau nick tak kendali blog ni sapa plak nak kendali nanti? uwaaa....

4.jangan la berhenti nanti saya nangis 44hari kerana nick?

5.nick kenapa 100 kisah dah tiada? nick nak kahwin ker? sedihnyer...

6.nick kalau saya kata I LOVE YOU kat awak? awak jangan pergi boleh?

7.kalau nick berhenti blog saya pun nak berhenti sama..

8.nick janganlah berhenti kami semua sayangkan nick!!

9.nick kalau nick teruskan blog saya akan belanja nick setiap hari.

10.kalau nick berhenti blog saya nak mogok tak nak makan seminggu..



=ORANG YANG BENCI AKU MESTI KATA MACAM NI....

1.nick nak berhenti berblog? yes! bolehlah blog aku kembali popular sebab selama ni kerana blog dia aku kurang popular?

2.blog ko ni bukan best pun eloklah berhenti berblog

3.blog macam ni? tak payah cakap ko berhenti je aku sokong

4.elok la blog pun macam sampah! hahaha

5.ko nak berhenti? kenapa tak berhenti dari dulu lagi..

6.mesti 2011 ko nak aktif kat facebook plak kan?

7.aku rasa intenet rumah ko kena potong kot? haha padan muka

8.nick kami disini mengalu-alukan nick kalau nak keluar dari arena blogging..

9.ko nak buang blog ni ke tahun 2011 ni? aku sokong sangat! yes!

10.ko nak buang blog ni buang je la bukan best sangat pun aku hari-hari tengok tak lalu makan..


====TAPI HAKIKATNYA AKU BUKAN NAK BERHENTI BERBLOG BUAT MASA NI AKU NAK TERUSKAN BERBLOG TAPI CUMA NAMA BLOG AKU JE AKAN BERTUKAR DULU AKU PAKAI "1001 KISAH" BETOL TAK? NANTI TAHUN 2011 NI AKU NAK LETAK NAMA BLOG AKU "WHO AM I? MY NAME IS NOBODY?" YANG TU JER? HAHA====


(SAPA YANG LINK BLOG AKU SILA TUKAR NAMA BUKAN 100 KISAH DAH NAMA BLOG AKU NI YER? HEHE)



P/S=saja tukar nama sebab dari 2009 asyik pakai 1001 kisah jer? hehe apa-apapun tahniah buat Malaysia sebab kalah dalam kemenangan dengan argerat 4-2!! yahooo!! Malaysia boleh!!!!

20 ulasan:

Lizzie Yasmin berkata...

dah agak mmg nak tukar nama...hehehe..

mR.sYaH berkata...

wah sedap nama bru blog kau ni.. aku pun rasa nak tukar gak. hahah... tahniah malaysia!

zaira berkata...

:)

zazaw berkata...

Malaysia memang power derrr

rossoneri berkata...

apa kata ko tukar sekali template nih hahahahaha...kamu tau x,kita follow blog ni dari tahun lepas kot,blog kita dah mcm2 template tukar, blog kamu template niiiii je hahahahah

zaty luvlianncezzz berkata...

troskan ber-blogging..i follow!

Lelaki Ini berkata...

uhuks!
dah agak dr td..
musti kamo mau tukar nama saja..
hekhek!

cemomoi berkata...

tuko mood takpe jangan keeemooot

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah nama bukan main...hebat

asliner berkata...

cara ckp tau dah bukan nak brenti blog..
mane mungkin..
nnti mane nk dpt duet..
haha..=p

sakdi berkata...

masya allah nick..sy ingatkan anda nak delete blog da.. baru nak sedih2.. ok now... LEGA. siyes! =)

mardhiah ismail (: berkata...

hahaha name skrg lg unik la :)

Ieqa Swetluv berkata...

wahh main2 tukar nama lak dia

NARDtheNERD berkata...

baru nak tegur tukar nama blog ke?..
hehehe.
:))

... berkata...

as salam..
laa.nak tukar nama.ok2 ;)

a'im berkata...

membalas persingahan dan mempolow anda catch me back http://kindofsoul.blogspot.com/

mie berkata...

tukar nama rupanya..
heheeee

TUKANG KATA berkata...

teruskan berblogging nick. teruskan.

kimchisu berkata...

hahahahh ciitt lawak la..
gud2 ^^

dya adriza berkata...

my name is no body.. 1001 kisah.. kalau tgk blog ni, lebih sesuai dgn 1001 kisah sebenarnya. tp klu my name is no body, lebih menjerumus pada blog peribadi.

sekadar pandangan. apa2 nama blog awk pun, saya akn tetap berkunjung ke sini =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster