Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 15 Disember 2010

LAGI BARANG PADA MASA AKAN DATANG!

Salam.. kali ni aku nak tunjukan lagi barang pada masa akan datang! barang-barang kali ni pun agak menarik jugak lebih kretif dan pelik! ha! kalau tak percaya tengok ni..



1.Drive and Eat
hahaha kenapa aku kata macam ni sebab korang boleh letak makanan kat stering kereta!


2.Cap For Bold
topi ni khas untuk orang yang takde rambut memang sesuai pakai! hehe


3.Umbrella No Wet
payung ni kalau guna sah! koranga akan sentiasa kering jer... hehe


4.Lipstik Mask
ni untuk orang perempuan yang baru nak belajar pakai lipstik ok la guna ni...


5.Unknown
ni aku blank! apa motif toilet ni dorang letak camera kat bawah tu kalau letak atas ok la boleh ambik gambar masa nak buang air? ni camera kat bawah plak! hmm... aku no komen... hahahahhahhahaha


P/S=amacam menarik tak barang pada masa akan datang ni? oklah! nanti aku letak gambar-gambar yang menarik lagi...

40 ulasan:

Raji berkata berkata...

camera tu xde motif kot
hahahah

tapi yg payung tu best
confirm kalau ad ak msti bli punya
hohoho

Dila is Azie berkata...

x bole blah pic yg last. HAHA

+d.O.Y.A.h+ berkata...

ahahahah. yang jamban tuhss =.='' mengecewakan. agagagag

Lelaki Ini berkata...

hahaha
macam2!

ANATI SOKI berkata...

wahahaha.. cap for bold tuh style

asliner berkata...

aiseyman..
x berjalan la kete tue klum adk mknn depan mate..
manusia makin mls..sigh~
(tue pndapat sye jer)

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan...
Akak suker payung tu...
Kompem x kena tempias...
huhuh :P

Shannice berkata...

kalau topi rambut tu terbang habislah... lebih baik tak payah pakai...

Oasis berkata...

Yang alat untuk bantu pompuan pakai lipstik tu mmg pelik

cemomoi berkata...

camana la idop time tu yea

hans berkata...

pic no 2 tu best
sangat berguna
hehehehe

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

m!da BucHuxX berkata...

yg first . .wahahah. .tue nak drive ker makan. .
2nd. . giler la. .pak cik2 botak. .niy solution yg terbaek selain yun nam. .
3rd. ..konpem tak basah. .
4th. .kalah angelina jolie..
5th. .ok. .tue giler n tak malunyer kejer. . .

mR.sYaH berkata...

ala.. topi tu xleh nak pinjam r klu gitu.. sebab pakej dgn rambut skali.. haha..

agak2 ada xorg nak beli pic yg last tu?

mie berkata...

gue nak order pic plg bawah...
ahhaaaaa

Fyzal berkata...

bro... aku baca entri ko ni pagi-pagi.. ko dah buat aku gelak sorang2 :D .. gmbr toilet berkamera tu memang tak boleh blah. tp stereng yg letak makanan tu cam bahaya je.. nanti lebih makan dr tengok jalan plak. bahaya bahaya....

::FAIZ FARISH:: berkata...

no 4.... hahaha

FyZa berkata...

yg last skali 2 mmg x bleh blah..ntah2 pa ja dorg nie..apa motip pun tataw la..haishh

- zuriey - berkata...

tak ganggu ke tmpat nak mkan tu masa drive..yang last tu memang la sengal

kimchisu berkata...

nk yg lipstick mask tu la..konfum bibir cam angelina jolie nnt..hahhaha

Ann berkata...

suka yg payung tu gak........blh jual ni.....

NICK IRFAN berkata...

raji=pelik2 kan?

NICK IRFAN berkata...

dila-hahaha

NICK IRFAN berkata...

doyah=yup! hahaha

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=hehe

NICK IRFAN berkata...

anat=tiba2 ada rambut plak?

NICK IRFAN berkata...

asliner=ops! hehe

NICK IRFAN berkata...

yun=hahha

NICK IRFAN berkata...

shanice=hehehe

NICK IRFAN berkata...

oasis=hehe

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=sapa?

NICK IRFAN berkata...

hans=btol3...

NICK IRFAN berkata...

mida=hehhee

NICK IRFAN berkata...

syah=entahlah,,, hehe

NICK IRFAN berkata...

mie=nk buat apa? hahahha

NICK IRFAN berkata...

fyzal=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

faiz=huh?

NICK IRFAN berkata...

fyzal=no komen... hahaha

NICK IRFAN berkata...

zuriey=dh kretif sgt tu

NICK IRFAN berkata...

kim=hhehehe

NICK IRFAN berkata...

ann=coming soon... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster