Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 15 Disember 2010

BARANG PADA MASA AKAN DATANG NANTI!

Salam... lama jugak aku menghilang? ha! rindu kat aku tak?? cakap cepat! hahaha ok kali ni aku muncul kembali sebab masalah broadband aku dah selesai bila bapak aku pergi kat celcom centre report pasal broadband rupanya ingatkan masalah bil tertunggu rupanya simkad celcom aku yang rosak!!! aduh... sekarang dah tukar simkad alhamdulilah broadband aku kembali normal semula jadi bersemangat nak berblog semula!! haha kali ni aku nak tunjukan barang-barang pada masa akan datang memang aneh dan korang tengok la sendiri...


1.Butter Gum
selalunya orang buat gam je kali ni dorang letak butter a.k.a majerin lagi senang kan? hehe


2.Laser Fork
aku suka ciptaan ni! senang je cuma gunakan pancaran laser untuk potong telur rebus dan gunakan garfu untuk makan memang keje mudah!


3.Cangkul Serbaguna
cuba tengok hanya bawak benda ni je tak payah bawak barang untuk berkebun yang lain! hehe


4.Tv Toaster
yang ni pun sempoi sambil bakar roti boleh tengok tv tu!! hehe


5.Easy Camera
wakaka aku pakai letak je nama dia? bukan apa sebab senang nak ambik gambar tak payah minta tolong orang lain tolong ambik gambar



P/S=amacam menarik tak barang ciptaan aku eh! ciptaan mereka ni? ni baru sikit nanti comming soon ada lagi,....

27 ulasan:

- zuriey - berkata...

memang ada ke semua ciptaan ni..kelakar pula tgk

nur intan hazirah berkata...

hahahaha sempoi la ciptaan nie...tp betul2 ada yer???

Raji berkata berkata...

erk
laser fork mcm bahaya jer o.O"
nnti2 bukan telur je yg boleh potong owh o.O"

easy camera tu best
ahahaha sesuai utk org yg ske tngkap gmbr sndri~ xD

dya adriza berkata...

klu x silap, yg butter tu da ad kt jepun tau. yg len tu mmg bes tp plg bes tv toaster la. sambil tgk tv, sambil makan2, lepas tu, prepare siap2 majerin tu. pergh!! senang kerja ahakz~

Hanisah Safian berkata...

pehhhh pehhhh pehhhh cool! :D

hans berkata...

hahahaha
kalau ada butter gum tu best
senang dibawa kemana sahaja

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

FyZa berkata...

haha..nick ambik mana ni? sempoi la..ezsy camera 2 paling best..haha...;p

Oasis berkata...

Haha...ada gak yang tak blh diterima dek akal cam camera tu. Sedeh btul tgk.

Cheqna berkata...

Suka yg butter tu, senang nak bawak merata..asalkan jgn cepat cair dah..hehe

camera tu pun bagus gak kan, tak de lah orang bawak lari camera kita ..hehehe..

:-)

asliner berkata...

nick..
yang butter gam tue x boleh belah lar...
boleh pulak design ala2 gam..=p

tp kan..
klu makin canggih teknologi..
makin mls manusia nnti..
hurmm..-__-

p/s: btw,tenkiu..mmg sebaye pun! =P

mR.sYaH berkata...

wah mmg best r,,

easy camera tu terutamanya.. heheh..

Nur Mudrikah berkata...

like! especially yg butter tu.. gi kelas pun boleh bwak ltak dlam beg..hihi

NICK IRFAN berkata...

zuriey=allahualam... hehe

NICK IRFAN berkata...

intan=hehe no komen..

NICK IRFAN berkata...

raji-klu sunat pakai laser ni mcm mne la agak2? hahaha

NICK IRFAN berkata...

dya=mne awk thu? ada ke?

NICK IRFAN berkata...

hanisah=hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=menarik kan?

NICK IRFAN berkata...

fyza=hehe cantik kan

NICK IRFAN berkata...

oaisi=nape plak?

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehhee mmg btol tu...

NICK IRFAN berkata...

syah=btol3...

NICK IRFAN berkata...

mudrikah=hhaha btol jgk tu...

NICK IRFAN berkata...

cheqna=hehe

Yellow LEOpard berkata...

yg butter gum tu..kalo tersilap amek gam betol naya je..huhu

NICK IRFAN berkata...

yellow=hahaha silap2 mampus nnt

cik sakdi berkata...

nick.saya berminat pada easy camera tu! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster