Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 31 Oktober 2010

LUKISAN AJAIB "siri 6"

Salam... kali ni aku nak letak entry bergambar lagi? hehe sebenarnya aku nak letak entry pasal lain? tapi belum dapat maklumat lagi tentang entry aku nak letak tu jadi aku letak entry gambar lukisan dulu la kot? layan je ok! hehe...














P/S=ha! terlupa plak lagi 1! kalau korang tak nampak sila klik bagi besar untuk tengok lukisan ni aku tak boleh letak lukisan ni besar sebab lambat nanti nak loading....

31 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

pelik tapi kreatif.. :)
mane dpt gambo2 ni?

MiMiEy :) berkata...

kreatif lah semua gambar nie.

zulkbo berkata...

salam Nick..
yang last tu
menakutkan je..
huhu..

shininghepiness=) berkata...

fafau wat contest=)jom join=)

Jey Yusuff berkata...

sape yg lukis gambar ni

ieQa sWetLuv berkata...

memang kreatif kero mata dibuatnye huhu

TUKANG KATA berkata...

aah,mane nick dpt gambar comel2 ni?

Cik. Bena berkata...

yehaaaa. bena nampak gamba no 3. macam orang tgh buat konsert kan kan. heee~

echah mashuri berkata...

heee....lepas cite seram cite bgmbr lak ek:P

Cheqna berkata...

dik, buat pertandingan cipta kisah..hehe..

:-)

annfrendly berkata...

akak sukelah tengok lukisan2 ni..
mule lah tangan ni gatai.. rase nak buat lukisan macamni gak..

lukisan yang last tu macam menyeramkan..

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
ohhhh lukisan itewwww....
jangan pandang lelama..... nanti bocor plak lukisan tewww

FyZa berkata...

cantikkkk n kretip..nick bila plak nk lukis sndri? hehe..;p

Hanim Mahali berkata...

gambar last tu cam agak menakutkan saja ... huuu....

NICK IRFAN berkata...

shinju=hehehe ada la..

NICK IRFAN berkata...

mimiey=yup! hehe

hans berkata...

jumpa mana oit pic2 nih?
menarik

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=huh! yg mne ni?

NICK IRFAN berkata...

shining=kjab....

NICK IRFAN berkata...

jeff=erkkk.. no komen...

NICK IRFAN berkata...

ieqa=yup! hehehe

NICK IRFAN berkata...

TK=ade la... hehehe

NICK IRFAN berkata...

bena=yup! heheh

NICK IRFAN berkata...

echah=mmg dh buat pun... hehe

NICK IRFAN berkata...

chqna=mcm mne plak tu?

NICK IRFAN berkata...

ann=kenapa semua kata yg last seram? kjab nk tgk balik...

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hahahaha rilex...

NICK IRFAN berkata...

fyza=insyaallah 1 hari nnt... hehhe

NICK IRFAN berkata...

hanim=yg mne? kjab...

NICK IRFAN berkata...

hans=member kasi...

si para para berkata...

mmg gila ahh..
tapi yang pasti..
bakat datang dari YME..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster