Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 2 Oktober 2010

HEBATNYA PHOTOSHOP "part 7"

Salam... hari ni macam biasa aku letak entry ada gambar lagi! korang suka tak! haha entahlah start minggu ni aku malas betul nak menaip? jadi aku letak gambar-gambar je la? kebanyakan photoshop punya sebab aku suka tengok dorg edit guna photoshop ni....




erkk... agak mengerunkan jugak..



huh! agak pelik jugak boleh makan ke?



orang yang lemah semangat jangan tengok yer...



wah! magiknya! hahaha



sah kalau nak makan mesti patah gigi ni...


P/S=apa macam menarik tak gambar-gambar photoshop ni? ni baru sikit ada lagi 50lebih gambar photoshop dalam simpanan aku ni nanti aku siar lagi yer... hehehe

38 ulasan:

Fakhrur Razi berkata berkata...

hahaha dh bermain2 gmbar plop der ;D

Azmi berkata...

wow amazing..
bila la aku nak terror cmni...

nemo berkata...

(^_^)

encHIx laNDax berkata...

terbaiikk~huhu

cemomoi berkata...

huuu bagi la yang ganas lagi

Sir Marcello berkata...

nice...nak buat satu pun susah lor...huhuhu

FyZa berkata...

wah! bes jgak dpt tgk gmbr2 edit mcm nie..pic no1 2 agk menakutkan..huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

serius unik.. haha, tak boleh imagine bagaimnaa rupa manusia jd robot. haha

NARDtheNERD berkata...

tembikai kayu..=))

MHps berkata...

Teknik n trik fotografi yg hebat.. nampak mcm betul je..

mas berkata...

nice pic....:-)

PEJUANG KESENIAN EXTREME berkata...

memang mengancam habis dia punya editing...

din berkata...

bagus photoshop ni tp mahal giler he he

jom exchange link
link kawan kawan akan letak kat sini
http://exerciseperut.blogspot.com/p/link-exchange.html

kiwi berkata...

suke pic kcg peas 2..dh la sy suke hjau..hehe..memg la ske tgk

shininghepiness=) berkata...

eeeeeee~~~geeeeliiiiiiiiiiiii...takutoooo....nick, tukaula pic lain...sume pic gerun ni...

jijie berkata...

dengan photoshop semua nya tak mustahil... hihi

Seri berkata...

bestnya kalau pandai edit macam gambar2 tu

d_tieah berkata...

Aku still x tau lg gn photoshop..
Software dia pun xde..
Kesian kan..
Hehe..

NICK IRFAN berkata...

raji=hehe

NICK IRFAN berkata...

azmi=hebat kan?

NICK IRFAN berkata...

nemo=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

encik landax=hehehehe

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=ada lagi.. tunggu

NICK IRFAN berkata...

marcello=yup! hhee

NICK IRFAN berkata...

fyza=btol3...

NICK IRFAN berkata...

fifey=btol3...

NICK IRFAN berkata...

nard=boleh patah gigi...

NICK IRFAN berkata...

MHP=yup! mmg hebat!

NICK IRFAN berkata...

mas=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

PKE=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

din=mahal ke?

NICK IRFAN berkata...

kiwi=cantik kan?

NICK IRFAN berkata...

shinging=ok3....

NICK IRFAN berkata...

jijie=yup! that right!

- zuriey - berkata...

pic lukisan kan ni..mantap tu

NICK IRFAN berkata...

zuriey=entahlah... hehe

NICK IRFAN berkata...

seri=btol tu...

NICK IRFAN berkata...

d tieh=sama la kita... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster