Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 3 Oktober 2010

UJIAN MATA:APA YANG KORANG NAMPAK? "part 2"

Salam... Kali ni aku nak letak lagi gambar-gambar yang ada dua maksud? paham tak? kiranya dalam satu gambar ada dua gambar la... hehe susah cerita tengoklah sendiri...




GAMBAR 1


GAMBAR 2


GAMBAR 3



P/S=agak-agak apa yang korang nampak pada ketiga-tiga gambar ni? hehe

36 ulasan:

encHIx laNDax berkata...

yg last tu apa ae?yang atas and second nampak er~hehe

Fakhrur Razi berkata berkata...

1. Anjing dan muka orang
2. perempuan pegang anak dan orang tua
3. Perempuan muda dan perempuan tua

Lizzie Yasmin berkata...

kali nie.. mcm ssh skit... lepas xtivty kerut2 mata nsib baik nmpak semua... hehehe yeay...

penaberkala berkata...

agak susah sikit pic ni compared to the prevoius one

kiwi berkata...

nmpk mcm2 ..hihi..not just one pic

annfrendly berkata...

err.. adik nape akak gagal nampak 2 in 1..err... mate akak tak tajam kot..

echah mashuri berkata...

ee..gila telinga jadi pompuan?erkkkkk

green berkata...

jawapam aku sama dgn fakhrur. hehe

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ berkata...

haha..best2!
yg no3 da biase tgk..yg no1 n 2 tu baru 1st time tgk:)

sugar2 kapas strawberry berkata...

1 ngn 2 nmpk la..yg 3 tu..ape ye nick?

ribena.illina berkata...

aduhhh. kali ni fail sbb gamba no 3 x dapat2 tengok pon lagi. nampak perempuan mude gtu jek. dan lagi satu xtau. heee~

Sir Marcello berkata...

hehee ilusi optik...

NARDtheNERD berkata...

no.1 ape ek dik?
muka org dgn?

nas berkata...

1. mate orang n dua anjing
2. orang tua n perempuan+babi
3. perempuan muda n tua

betul x?
hehehe


jom bace entri terbaru nas klik:

pakai tudung ala-ala tudung tin biskut:sekejap

tutup sekejap buka

FyZa berkata...

huhu pening la..x pasan sgt ada pa dlm pic 2..yg pic sblm nie nmpk gak gmbr dlm gmbr..nie x nmpak pa pun..huhu

¶A.K.I¶ berkata...

lebih dari satu manusia~

NICK IRFAN berkata...

landax=ada sorg pmpuan muda dan tua... ko xnmpk ke?

NICK IRFAN berkata...

raji=hahahah hebat ko! semua btol!

NICK IRFAN berkata...

lizzie=ni baru sikit ada lagi lps ni...

NICK IRFAN berkata...

pena berkala=yg akan dtg lagi susah... hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=yup! hehehe

NICK IRFAN berkata...

ann=akak kena tgk btol3...

NICK IRFAN berkata...

echah=itulah namanya ilusion... hehe

NICK IRFAN berkata...

green=mmg btol smua jwpn dia.. hehe

NICK IRFAN berkata...

ismi=thnkz! nnt ada byk gmbar lagi tau.... hehe

NICK IRFAN berkata...

sugar=ada 2 org 1 pmpuan muda toleh ke belakang 1 lagi pmpuan tua...

NICK IRFAN berkata...

ribena=ada pmpuan tua jgk cuba perhatikan btol3...

NICK IRFAN berkata...

sir marcello=yup! btol3...

NICK IRFAN berkata...

nard=ada org lelaki tua dan pmpuan dukung anak...

NICK IRFAN berkata...

nas=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=cuba tgk btol3...

NICK IRFAN berkata...

AK=yup! hehe

AngahSayang2314 berkata...

kalau tanya angah ia melambangkan muka org bole macam tue tak??? hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=hehehe

ana ayesha berkata...

bijak2 setiap gambar menggambarkan 2 keadaan yg berbeza tapi kena amati betul2

NICK IRFAN berkata...

ana=yup! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster