Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 16 Oktober 2010

AKU NAK JUAL NSET!!

Salam... ha! aku nak tanya kepada semua blogger yang selalu singgah kat blog aku! tak kira la silent reader atau blogger yang selalu drop komen? sebab aku cadang nak jual henset aku "NOKIA 2630" sebab aku pun jarang pakai nset sekarang ni msg kawan pun pakai fb jer... hehe ha! sapa yang nak? kol aku 0174428276 kalau korang kol aku tak angkat jangan risau fasha sanda yang jawab nanti ha! kalau boleh area penang la sapa-sapa kawan korang nak pakai henset bagitahu la aku nak jual ni..



Function yang ada kamera,video,radio,MMS,intenet,earphone dan lain-lain lagi tapi yang takde cuma game je sebab aku dah delete? hehe




P/S=lebih kurang macam dalam gambar ni la tapi bezanya henset aku ni kaler maroon..

26 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

akupun ada hp mcm ni...

ZACK ENTRY berkata...

tolak kat kedai jer..jenis ni kurang laku..

Saia Az berkata...

henset se naite ad tak ? ekeke

mR.sYaH berkata...

nk beli henset baru ker.. heheh..

asliner berkata...

tolak kedai jer..=p

zulkbo berkata...

salam..
ermmm..uncle dah ada 3 hp
yang murah je..tak terpakai dah
harap ada yang membeli hp nick ni

ribena.illina berkata...

owhh duk penang. jauhhhh. bena kuantan. heeee~

Ezao' Edogawa berkata...

nick nak tukar blackberry ke? haha ezao pun baru je tukar nfon 3bulan lepas nick. :) tryla promote kat mudah.com

Lia3003 berkata...

biar betul jarang pakai hp, pakai fb je?

Adimuz berkata...

Berapa hinggit nak jual tu?

echah mashuri berkata...

bagi hadiah utk ecah nik?yeayy !heeee

mizzura berkata...

takyah jual..simpan untuk emergency :-)

annfrendly berkata...

adik.. takpeke jual.. nanti kalau ade kecemasan camne nak calling2??

NICK IRFAN berkata...

faiz=ko buat apa?

NICK IRFAN berkata...

zack=sedih ko kata mcm tu... sob2...

NICK IRFAN berkata...

saia=nset ape tu?

NICK IRFAN berkata...

syah=hehehe

NICK IRFAN berkata...

asliner=sob2...

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=huh! uncle pun ada gak?

NICK IRFAN berkata...

bena=alamak! pos ok la kot?

NICK IRFAN berkata...

ezao=mudah.com? ok gak tu... thnkz!

NICK IRFAN berkata...

lia=yup! 24jam on9 jer....

NICK IRFAN berkata...

adimuz=ko nak brapa? aku cdg nk jual 80 jer...

NICK IRFAN berkata...

echah=minta alamat? hihihi

NICK IRFAN berkata...

mizaura=hmmm.. btol jgk?

NICK IRFAN berkata...

ann=dh beli nset lain dh kak.... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster