Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 1 November 2010

NAK TENGOK HANTU TAK?

Salam... bulan lepas aku siar pasal gambar je kan? kali ni rasanya dalam bulan ni kot? aku nak siar pasal video yang ada seram giler punya! ada brann ke korang nak tengok nanti? (tapi harap-harap lepas ni janganlah turun traffic aku) hehe









P/S=korang nampak tak!!!!! nampak tak!!! tak nampak tengok banyak kali!!!! jadi apa bendalah agaknya belakang tu? putih je semua badan dia! aku rasa ada kena mengena jugak dengan mamat kat belakang tu sebab dia pergi sama-sama dengan makhluk putih tu... hmm....aku rasa tu jin islam kot? sebab kat arab mana ada hantu? ni andain aku la korang plak macam mana? korang fikir-fikirkanlah nanti entry seterusnya makhluk lain plak menunggu... hihihi

42 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan..

yeker kat Arab xde antu?
huhuhu...org penakut cam akak ni sesuai dok kat Arab la... :)

hans berkata...

aku xnak tengok
hahahaha
kang takut lak aku

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

FyZa berkata...

real ke 2? uish takut ja..mcm ada bayangan ja yg jalan laju..huhu

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

nampak2....

Ietams berkata...

uiks! berderau juga darah, tetibe nampak kelibat putih cenggitu

Abhamz berkata...

salam, tak sabor nak tunggu n3 seterusnya..

Jey Yusuff berkata...

tgk melompat-lompat macam pocong je. hehehe.. xkn hantu malaysia terlepas kat tanah arab kot

mR.sYaH berkata...

adoi internet lembab xleh tgk.. huhuhu..

I*K*T*I*R*A*F berkata...

alahhh..

ni lomah nih! heeee

one2paii berkata...

nape gua xnampak apo2 punn bai..lu tihpu gua erk..xbek tipu tau...

rossoneri berkata...

pantulan cahaya kott

F.I.C.K.R.Y berkata...

Nasib baek la internet kat bilik aku lembab hahahaa...
Ceyh! Alasan jer tu...
Hahahaaa sekali lagi~


Jom terjah entry guwa :

Salji di bumi Beijing

hans berkata...

akhirnya aku dah tgok
entah
mungkin pantulan cahaya

P/S : Movies Download: Senario Asam Garam & Phua Chu Kang The Movie

Cheqna berkata...

Jemaah wanita bertelekung yg berkejar2 lari tu...

:-)

encHIx laNDax berkata...

macqam oranggg je?

Lady SharpShouter berkata...

laju semacam je hantunya.mcm cahaya pun ada.huhu

pawaka19 berkata...

macam big bird sasame street jea..

asliner berkata...

klu sye kate yang lalu td hnye manusia yang sdng pki serba putih dari ats smpai bwh atau dia sdng membalutkan diri nye dgn ber ela2 tisu...=p (sje merepek..^_^)

NICK IRFAN berkata...

shinju=sy agak jer... hehehe

NICK IRFAN berkata...

hans=try la tgk xde ape pun...

NICK IRFAN berkata...

fyza=seram kan? hehe

NICK IRFAN berkata...

lokman=seram x?

NICK IRFAN berkata...

ietams=sama la mcm sy jgk...

NICK IRFAN berkata...

abhams=hehehe ok2... kjab...

NICK IRFAN berkata...

jey=entahlah jin agaknya?

NICK IRFAN berkata...

mr syah=xpe2 nnt ko tgk klu intenet ok...

NICK IRFAN berkata...

iktiraf=eh! nape plak??

NICK IRFAN berkata...

one 2 pai=ko sorg je kata xnmpk?????? sapa yg menipu sebenarnye ni????????

NICK IRFAN berkata...

one 2 pai=ko sorg je kata xnmpk?????? sapa yg menipu sebenarnye ni????????

NICK IRFAN berkata...

roosoner-mngkin la kot?

NICK IRFAN berkata...

ficky-=torai la tgk... hehe

NICK IRFAN berkata...

hans-aku pun confius jgk...

NICK IRFAN berkata...

cheqna=mngkin jgk kot?

NICK IRFAN berkata...

encik landax=aku no komen...

NICK IRFAN berkata...

lady=sy pun x pasti jgk ape bnda tu...

NICK IRFAN berkata...

pawaka=tu la makhluk apakah itu?

NICK IRFAN berkata...

asliner=sy pun x pasti mngkin btol kot?

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua...

Anoynomuos berkata...

tahniah best tgk hantu ni... hahha

NICK IRFAN berkata...

anoy=hahhaa thnkz la...

ulya berkata...

x macam hantu pon~

ade ker hantu bergerak mcm manusia normal kn?

mgkin pantulan lampu kot yg menyebabkan org tu looks like ghost...:)

NICK IRFAN berkata...

ulya=mngkin la kot?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster