Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 6 Oktober 2010

LUKISAN AJAIB "siri 2"

Salam... hahaha gambar lagi aku letak? hehe nak buat macam mana kat folder aku ada beratus gambar-gambar yang menarik untuk di kongsi bersama? kalau korang tanya mana aku dapat? hmm..aku pun tak tahu sebab aku ambik dari pendrive kawan aku? aku pinjam pun sebab nak ambil lagu tapi bila tengok kat folder dia banyak plak gambar yang pelik dan menarik? jadi apa la copy la... hehe














P/S=hmm.. nampaknya dalam seminggu dua ni entry aku berkenaan dengan gambar ye la kot? hehehee

26 ulasan:

kiwi berkata...

hihi..upload gmbr je...
cntik2..tp sy x reti gne photoshop..huhu

ribena.illina berkata...

gamba unik lagi . xpe3. kongsi3 gamba x gtu . nati ramai yg tau. heee`

PEJUANG KESENIAN EXTREME berkata...

Ala2 gambar manipulasi pulak...hih

Entri Terbaru PKE:
Bila The Panas Dalam Menyanyi-Seperti Babi

cemomoi berkata...

buat frame ni ok gak

- zuriey - berkata...

mana dapat gambar2 ni..memang kreatif pencipta gambar ni

BLADE EDGE berkata...

diorg lukis mcmana gmbr2 ni, pelik la...

BLADE EDGE

m!da BucHuxX berkata...

waa.. .gentle waa ckap smart beb. . .

Sir Marcello berkata...

a'a banyak entry pasal gambar jer kebelakangan nie~

**LoSt cHaRMeD AnGeL** berkata...

Manipulative pictures! Nice selection :-)

Banyak betul entry yg menarik! Keep it up :-)

annfrendly berkata...

lukisan yang last tu menariklah.. macam kapal terapng kat langit.. bile tengok lagi.. kapal kat laut..

NARDtheNERD berkata...

yang la tu macam best..=))

FyZa berkata...

huhu..entry gmbr pun ok..sb gmbr2 suma 2 cantik2..;)

tot tot kecik berkata...

salam..

ohoi gmbr yg menarik dan pelik..!!

nak....!!!hehe :p

NICK IRFAN berkata...

kiwi=gambar je yg ada byk... hehe

NICK IRFAN berkata...

ribena=hehhee thnkz!

NICK IRFAN berkata...

PKE=ada byk lagi ni....

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=btol3...

NICK IRFAN berkata...

zuriey=member pnye....

NICK IRFAN berkata...

blade=yup! mmg aneh!

NICK IRFAN berkata...

mida=hehehe

NICK IRFAN berkata...

sir marcelo=hehhee

NICK IRFAN berkata...

lost=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

ann=tu bru sikit ada lagi akan menyusul kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

nard=hehehe

NICK IRFAN berkata...

tot=thnk jgk! :)

NICK IRFAN berkata...

fyza=thnkz kak! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster