Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 29 Oktober 2010

KENAPA BAYI MENENDANG DALAM PERUT IBU!!

Salam... korang nak tahu tak kenapa bayi suka menendang dalam perut ibu mereka? aku pun terpikir jugak? tapi aku dah pun ada jawapan!! nak cerita pun aku tak reti korang tengok je la video bawah ni...


video


P/S=amacam dah terjawab persoalan selama ni kan? puas hati tak? hahahahha

46 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

cheh...saspen jer..
huhuhu... :p

one2paii berkata...

pehhh..eden baru tau bai..ghupe ghupenya baby didalam perut tuh nak merempit..patuut le zaman skang penuh kerempitan..eden yang rempit ~lalala

rossoneri berkata...

hahahahha sabo je lah..

BLADE EDGE berkata...

salam nick..

huhuhu..lamanya x komen..

hahahaha...best best!! mcm nk berlumba jer...

anis berkata...

thanks !
btw bila na ambil tag haa ?

Fello Ariza berkata...

erkk..apekah?..drift ke? :P

Lady SharpShouter berkata...

hahaha.lawak gila.tersedak aku tgk.haha

tot tot kecik berkata...

salam:


ahaha adeyh..mana dpt ni nick..??

Cik. Bena berkata...

hampagas . HAHAHAHA . kesian la perut mak sape dpt ank buas gini. heheeheheh~

si biskut berkata...

bukan sebab berlatih main bola ker,tak pon sebab marah mak dia tak bagi makan pizza..."ko budak2 lagi,gigi pon lum tumbuh..".

wantie berkata...

wat aku tertanya tanya lak. Pandai la ko. baby wak keta la konon. kikikikik.....

ingatkan nak bagitau fakta yang betul rupanya hampeh.

hans berkata...

hahahahaha
sumpah lucu
mana dapat weih?
nak letak dekat facebook
lucu gila

P/S : Selamber Jer - Sekali Lagi Keluar Di Dalam Surat Khabar

Siti Mashitah Saidin berkata...

ceh!! ada pulak bunyi kenderaan kat situ... hahahaha~

asliner berkata...

ahaha..
xthn..=p

Siti Nizam Samsudin berkata...

haha, ingat kan apa lah tadi..suspen ja..

nolyumar berkata...

chaisss.... igt apa td.



http://inilablogaku.blogspot.com

annfrendly berkata...

hahahha..
nanti dah besar mesti jadi pemandu F1

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

salam lama kami tak kunjung blog anda sorry ye....

wooooo mmg suspen aje.... beb bayi ni masih kat dalam kuat tendang menendang munkin dia ade bakat jadi pemain bola profesional... but yang takutnya kalau keluar-kluar jadi lain plakkkk....
jadi kaki lumba haram wooooo mat rempit.... tidakkkkkkkkkk

mintak jauh lahhhhh....

suka plak tengok video tu

NARDtheNERD berkata...

ni nak ganti alex yoong ni.
ehehe.
:))

NICK IRFAN berkata...

shinju=hehehhee

Tanpa Nama berkata...

wakakakka mmg lawok!!!

NICK IRFAN berkata...

one2pai=hehehhe mngkin kot?

Scya LollitA berkata...

ahahaha .
aduyaiii .
abes yg bile besa "x jadi manusia" tu dye maen ape agknye ye ??
nauzubillah , semoga anak2 kita pada masa hadapan soleh dan solehah .

NICK IRFAN berkata...

roosoneri=hhehehhe jgn marah ha?

NICK IRFAN berkata...

blade=jom la lumba dua nk? hahhaha

NICK IRFAN berkata...

tanpa nama=ko ni sapa? msti menjelma xde nama?

NICK IRFAN berkata...

anis=erkk... tunggu kjab...

NICK IRFAN berkata...

fello=maybe kot?

NICK IRFAN berkata...

lady sharp=hehhehe

NICK IRFAN berkata...

tot=youtube... hehhe

NICK IRFAN berkata...

bena=tu la pasal... hehe

NICK IRFAN berkata...

biskut=mcm2 maksud boleh jd ni...

NICK IRFAN berkata...

wantie=hehhe ni lawak2 jer?

NICK IRFAN berkata...

hans=hehehe ambik je aku ok jer...

NICK IRFAN berkata...

siti=bunyi perut mak dia kot? hahhaha

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehhehe

NICK IRFAN berkata...

siti nizam=hehehe sj nk kasi gempak jer...

NICK IRFAN berkata...

nolyuomar=hehehhee

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! btol3...

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hehehe minta dijauhkan la...

NICK IRFAN berkata...

nard=rasanya ni la alex young kecik2... hehhee

NICK IRFAN berkata...

scya=yg tu no komen... hehe

zulkbo berkata...

salam...
la bawak keta kontrol
rupanya..alahaii..

TUKANG KATA berkata...

hahahaha..kelako

NICK IRFAN berkata...

zulbo=hehehe

NICK IRFAN berkata...

TK=hahaha yup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster