Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 18 Oktober 2010

INILAH HENSET BARU AKU!!

Salam... ramai membuat andaian tentang henset baru aku tu? hehe tapi!! semua salah! hahaha bukan Blueberry? Blackberry atau Strawberry! bertuahlah aku nak beli henset jenama berry tu semua jenama tu mahal giler tu! aku punya henset walaupun ada Berry di belakang tapi di depan nama dia lain ha! cuba tengok gambar kat bawah ni aku sertakan resit sekali... hehe



II
II
II
II
II
===========
=========
=======
=====
===
==
=

yang ni resit pembelia henset aku tu (tak nampak klik bagi besar nama aku terpaksa padamkan sebab nanti korang tahu plak nama sebenar aku? hehe) ha! yang kat bawah ni plak henset aku nak tengok ok! sila skrool ke bawah....



II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
==============
============
==========
========
======
====
==
=


TARAAA!! JENG JENG JENG!!!


Ni la henset baru baru aku tu jenama "TOUCHBERRY 212 pro" seriusly memang RM100 jer bukan secondhand tapi first hand!! tapi kalau dengan memory kad sekali? dalam RM150 la korang mesti terkejut tapi dia bukan macam blackberry aku rasa henset aku ni mini berry comey je henset ni sampaikan ramai kawan-kawan aku kata henset aku ni henset mainan? hahaha ha! kalau sapa berminat nak dapatkan henset macam aku ni atau ada jugak touchberry yang sebijik macam blackberry cuma RM300!! korang boleh pergi kalau kat penang korang pergi di Kompleks Bukit Jambut tingkat 1 kalau tak salah aku betol-betol depan tangga...



P/S=walaupun bukan blackberry sebenar tapi jadilah jugak kan? merasa jugak aku pakai jenama berry ni... hehe

47 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

Nick,apa nama sebenar Nick.Bagitau la :)

sume berry2 tu saya tak mampu nak beli.Nick belanja boleh?

*ketawa*

+d.O.Y.A.h+ berkata...

kiut.hhaha

ribena.illina berkata...

giler arhhhhhhhhh ! igtkan die main2 skali betul murah. ishhh nak gak ar! selamat penang tuh jauh. hehhee~

mR.sYaH berkata...

smart r kecik2 ni...

Gadis H berkata...

handphone tu Memang murah n comei. Buatan Malaysia kan ? Kalau Akak tak salah lah . Sebab Akak pernah nampak masa survey tuk beli handphone beberapa minggu lepas ..

Afzainizam berkata...

adik aku pakai touchberry. Blackberry ni aku pun tak mampu beli tau. hehe

hoooo cantik lahhhh cute sebijik macam bentuk blackberry itewww

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

CUTE MOLEK PULAK N-SET TUH.TOUCHBERRY?BELUM PERNAH DENGAR PLAK BRAND TUH.

cemomoi berkata...

ni bukan henpon china yeh? kang takut meletop plak kat telinga

FyZa berkata...

huhu..nick wat lawak eh..nama cute ja..touchberry gtu..;)

Nurul Ain berkata...

nice!!~

rase jugak pakai berry2 ni kan..hee~

tot tot kecik berkata...

salam..

waah dpt enset bru..cool r..!

::FAIZ FARISH:: berkata...

sweet ar hp tu.... hehehe...

Lelaki Ini berkata...

duit x byk cam ko nk beli hndset baru..
adeyh!!!

asliner berkata...

haha..suke bikin gempaq ini mamat!

m!da BucHuxX berkata...

bhahah. .
jnjy berry. . .

rossoneri berkata...

chop, apa motif beli benda alah berry nih...hahahhaah mmg saja2 je ke nak beli..atau ada function yang best

NARDtheNERD berkata...

wow.
boleh lah calling2 akak pasni.
:))

zulkbo berkata...

salam..
fu yooo..
dah ada Berry ye..
he he..tahniah..


New Entry at www.zulkbo.com

cara-upload-gambar-guna-hosting-selain-blogger

etuza berkata...

Salam..
Tahniah ya dpt pula murah..tu tau

si para para berkata...

smart jgk bery ko tu nick...boleh pinjam? hehehe

ana ayesha berkata...

murahnye! made in malaysia ?

NICK IRFAN berkata...

tukang kata=er... kita sembang PVT boleh? meh e-mail

NICK IRFAN berkata...

doyah=mcm tuan dia jgk? hahaha

NICK IRFAN berkata...

ribena=yup! mmg murah!!!

NICK IRFAN berkata...

syah=ko xnk ke? ko pakai nset ape?

NICK IRFAN berkata...

gadis h=eh! akak pun thu? akak x beli ke? mmg berbaloi!

NICK IRFAN berkata...

azainizam=adik ko pun pakai jgk ke? ko pakai nset ape plak?

NICK IRFAN berkata...

adam=bru pnye....

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=eh! biar btol?

NICK IRFAN berkata...

fyza=sj bikin gempak sikit? hehe

NICK IRFAN berkata...

nurul ain=yup! heheh asalkan ada berry jgk...

NICK IRFAN berkata...

tot=hehehe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

faiz=hehehe

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=nset aku 100 je bkn mahal pun....

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehehee

NICK IRFAN berkata...

mida=hahaha btol3...

NICK IRFAN berkata...

rossneri-sj lagipun beli guna duit nuff nang jer ni...

NICK IRFAN berkata...

nard=yup! kol la sy? 24 sdia sy menjawabnyer... hehehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

etuza=heheh ethnkz jgk! :)

NICK IRFAN berkata...

para=pinjam? beli la murah je 100 jer...

NICK IRFAN berkata...

ayu=entah la china agaknye?

annfrendly berkata...

comelnye hp adik..
wah.. akak pun nak jugak...
seriuz.. berbaloi2...

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! akak xnk beli gak ke?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

ok lah dari x de kan dik? syukur al-hamdulillah. ada tue masih guna NOKIA 3310 taw.

NICK IRFAN berkata...

kina=hehehe thnkz! hehe

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum....

Saya juga telah membeli Touchberry Series - eTouch 212 Pro, tapi rekaan yang paling terkini, ada sikit kelainan. Harga RM99.00, promosi di Melaka.


http://smskey.blogspot.com/2011/06/telefon-etouch-touchberry-series-asal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster