Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 14 Oktober 2010

HEBATNYA PHOTOSHOP "part 10"

Salam bertemu kembali! kali ni aku teruskan lagi gambar-gambar photoshop seterusnya! yang lebih menarik! hahaha layan...



1.huh jangan kata ais krim cair? dengan tangan dia sekali cair! haha


2.inilah rupanya pokok penukul..


3.arghh!! kepala dia terbakor!!!


4.eh! hebat juga burung tu sampaikan pokok pun dorang boleh angkat? hehe


5.ni manusia ke alien? aneh betol..



P/S=amacam menarik tak gambar kali ni? menyeramkan tak? haha ok nanti aku letak lagi...

28 ulasan:

- zuriey - berkata...

tangan cair dulu dari ice cream..heheh

m!da BucHuxX berkata...

woww. .
i wish i can learn to use this awesome tech. .

AngahSayang2314 berkata...

wowo kalau macam tue abis la ais kelim tue hehehe

nak gak ngah tak ada suara hehehe

FyZa berkata...

menarik n menyeramkan yg pokok penukul 2..menakutkan ja..huhu..haihh bila la bleh blaja sampai pndai edit2 nie..

ribena.illina berkata...

ske tengok gamba yang pokok ken etarik ngan burung . heeeez`~

butterflyana berkata...

uniknyaaaa.hehe

* jalan-jalan sini :)

cemomoi berkata...

layan seniiiii

kimchisu berkata...

giler hebat..no wonder la ape2 pun lrh wat..sumer dihujung jari..huhuhu

mR.sYaH berkata...

aku sebenarnya minat gak nk edit2 gmbr ni tp xreti r.. nk blaja xde masa sgt..

tp mmg kreatif r..

Gadis H berkata...

wow ! Bagusnya kalau Akak pun bleh guna photoshop sebagus itu ...

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

LAWAK GILA WO PHOTOSHOP EDITOR NI.MACAM-MACAM BOLEH DIBUATNYA.

kiwi berkata...

mnrik tgk yg ice cream cair 2..hehe

ieQa sWetLuv berkata...

nak sgt belajar wat cmni. cam best lak..tp kena daya imaginasi tinggi luk kan!

NICK IRFAN berkata...

zuriey=ok la... hehe

NICK IRFAN berkata...

mida=hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=hahaha

NICK IRFAN berkata...

fyza=hehehe menarik kan?

NICK IRFAN berkata...

ribena=sy pun... hehe

NICK IRFAN berkata...

butter=hehehe

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hehehe

NICK IRFAN berkata...

kimchishu=hehehe btol2...

NICK IRFAN berkata...

mr syah=susah oh nk edit2 ni...

NICK IRFAN berkata...

gadis h=btol3...

NICK IRFAN berkata...

adam=yup! hahaha

NICK IRFAN berkata...

kiwi=hehe

NICK IRFAN berkata...

ieqa=yup! susah jgk...

annfrendly berkata...

yang kepala terbakar tu powerlah..heheh....

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster